woytas Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Po spekularnej kradzieży czołgów z jednego z czynnych poligonów wojskowych w Lubelskiem tym razem łupem złodziei padła wojskowa wywrotka iveco oraz koparka na podwoziu stara. Wojskowe mienie znikło z terenu kompleksu garażowego należącego do V Pułku Inżynieryjnego w szczecińskich Podjuchach.http://www.tvn24.pl/-1,1589784,0,1,ukradli-sprzet-z-wojskowych-garazy,wiadomosc.htmlPo co wojsku firma ochroniarska - po co im bron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Wojsko to wojsko, niech sami chronią swoje rzeczy. Następnym razem w tej jednostce możnaby zamontowac lepsze ogrodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Co by nie mówić to akcja przeprowadzona brawurowo,a co do ochrony to są to przeważnie stare dziadki na policyjnej emeryturze którzy pewnie zachowali się ieudolnie" za małą dopłatą,bo nie uwierzę ze ludzie uzbrojeni w AK mogli dopuścić do czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Witam. wracając do kradzierzy tych czołgów z poligonu w Radzyniu Podlaskim , to czytałem że zostały przewiezione na skup złomu do Lublina na zlom przy ul. Krochmalnej, ta ulica jest niedaleko mnie i gdy przechodzilem koło tego zlomu kilka dni temu to widziałem że jeszcze ten czoł stoi . Ciekawe dlaczego ? pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 gdyż się sprzedał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 hihihi ja pamietam jak złomiarze pocieli 2 t 34 w wesołej i to 200 m od bramy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panet Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Dalej jak za komuny Państwowe czyli niczyje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.