Skocz do zawartości

Ukradli sprzęt z wojskowych garaży

Rekomendowane odpowiedzi

Po spekularnej kradzieży czołgów z jednego z czynnych poligonów wojskowych w Lubelskiem tym razem łupem złodziei padła wojskowa wywrotka iveco oraz koparka na podwoziu stara. Wojskowe mienie znikło z terenu kompleksu garażowego należącego do V Pułku Inżynieryjnego w szczecińskich Podjuchach.
http://www.tvn24.pl/-1,1589784,0,1,ukradli-sprzet-z-wojskowych-garazy,wiadomosc.html

Po co wojsku firma ochroniarska - po co im bron?

Co by nie mówić to akcja przeprowadzona brawurowo,a co do ochrony to są to przeważnie stare dziadki na policyjnej emeryturze którzy pewnie zachowali się ieudolnie" za małą dopłatą,bo nie uwierzę ze ludzie uzbrojeni w AK mogli dopuścić do czegoś takiego.

Witam. wracając do kradzierzy tych czołgów z poligonu w Radzyniu Podlaskim , to czytałem że zostały przewiezione na skup złomu do Lublina na zlom przy ul. Krochmalnej, ta ulica jest niedaleko mnie i gdy przechodzilem koło tego zlomu kilka dni temu to widziałem że jeszcze ten czoł stoi . Ciekawe dlaczego ? pozdarwiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie