Ostoja Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Szukam jednego artykułu z WPH nr 4/1982.Czy ktos z Was posiada tą pozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 Witam.Poszukuję artykułu K.Pluty-Czachowskiego z WPH 3/74 Walki odwrotowe 18 dywizji piechoty...",bo w egzemplarzu,który kupiłem na alle akurat stron z tym artykułem brak.PECH!Sprzedający dostał op..dol i nieciekawy komentarz,ale stron brakujących nie przybyło.Jeśli ktoś mógłby pomóc,będę bardzo wdzięczny :)Do njorl- jeśli masz skany artykułu Porwita z WPH 1/73 to ja z przyjemnością bym je poczytał, jak z resztą wszystko o SGO Narew"Mój mail wojtek780412@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Już nie szukam wymienionych pozycji, dziękuję.SUPER podziękowania dla njorl-a za udostępnienie skanów publikacji, WIELKIE DZIĘKI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Witam poszukuję artykuł z 1992 roku Tom 37,Wydania 3-4fragment artykułu: (...)oraz ustnej relacji mojego przyjaciela z lat służby w IC MON i studiów w ASG, płk. dypl. Bolesława Wasilewskiego, w czasie kampanii wrześniowej 1939 r. został on ciężko ranny pod Seroczynem i ewakuowany z pola walki na ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrix Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Poszukuje WPH z roku 1988 tom33historyfan@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.