bjar_1 Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 Dzięki vis"! Sporo polskich blaszek trafiłeś - gratulacje! pozdrawiambjar_1
vis Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Studzianki-taki ciekawy temat a zamarł-czyżby nikt nie kopnał tam blaszek czy innych drobiazgów?Piszcie coś...pzdrvis
poldi Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 a moze by tak mały zlocik w Studziankach dla tych z dalszej i bliższej okolicy he?Czekam na propozycję.Pozdrawiam : Poldi
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 Panowie (i panie) ja jestem jak najbardziej ZA!!Czekam na propozycje.pzdrbjar_1
vonadamski Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam!!!Tez bylbym chetny na wypad do Studzianek". Bylem tam raz bez wiekszych efektow wiec moze teraz??? :)Z powazaniem vonadamski
gudek82 Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam panowie ja jakogospodarz tych okolic " mieszkam w Głoawczowie a Studzianki są w mojej gminie z checia podejme sie wyzwania i oprowadzenia po nasych ciekawych lasach jezeli ktoschce przyjechac zpiszczałka to zapraszam
gudek82 Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 w miare mozliwości znam okolice i lasy atakze ludnosć mniejwiecej wiec niebyłoby wiekszych kłopotow pokopac tu i uwdzie jezeli ktoś jest zainteresowany to podaje mój mail gudek1@wp.pl lub gg 2990136 pzdr. Gudek
Jadzia Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam, ja podobnie jak Vonadamski bylem może raz ale bez rewelacji wiec tez sie pisze.pozdrawiam Jadzia
Szefo Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 jestem za, jaki termin wchodzi w rachubę?pozdrSzefo
gudek82 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam Jadzia Szefo skontaktujcie sie ze mna np. przez gg 2990136 jak wyżej. Odezwała sie do mnie grupka ludzi którzy też chcieliby sie pobawic piszczałkami w mym regionie na dzisiejszy dzień byłoby około 10 osób. Moglibyśmy pokopać dwa dni tj. sobota i niedziela . Myśle ze jeszcze w kwietniu zmontujemy to spotkanie. W rachube wchodziłaby zabawa z piszczałka moze ognisko i jakieś piwko ,wszystko jest do dogadania pzdr. GUDEK
gudek82 Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Zbliża sie długi weekend 2 i 3 maja wyruszamy z ekipą w rejon Studzianek pochadzamy w granicach gminy Głowaczów bedzie spora grupka ludzi wszystkich chętnych zapalenców którzy chcą pokopac w mej oklicy serdecznie zapraszam kontakt gudek1@wp.pl lub kom. 502-064-186 pzdr. Gudek
bjar_1 Napisano 1 Maj 2004 Autor Napisano 1 Maj 2004 Gudek - my 3 maja wybierzemy się raczej gdzieś bliżej ,chyba nie będziemy pod Studziankami. A wczoraj w okolicy Końskich wyszło stanowisko MG z dokładnie 250 sztukami wystrzelonych łusek :)pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 2 Maj 2004 Autor Napisano 2 Maj 2004 Dokładnie jedna! Pozostałości po wrześniu '39 ,oprócz łusek w dołku nic nie było.pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 2 Maj 2004 Autor Napisano 2 Maj 2004 Gudek - jak wrócicie spod Studzianek ,to dajcie znać ,co ciekawego trafiliście.pzdrbjar_1
Szefo Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Gudek nie będzie na internecie przez jakieś 2 tyg, niewiele tego znaleźliśmy, trochę łusek niemieckich i radzieckich, kilka metalowych klamerek jedna od paska inne od oporządzenia, jedna łuska ok 11x15,5cm stalowa 2 zapalniki od ruskich granatów i inne pierdołypozdrSzefo
Szefo Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 i zapomniałem dodać że trochę zmokliśmy:) ale ogólnie było wesołopozdr
Gość Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 znajomy znalzł tam nieśmiertlnik grosse deutschland oraz spadochroniarza z dywizji Hermann Goering
Bambosz Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Cześć wszystkim w Studziankach bywam dość często pisał o tym Danieloff . To ja trafiłem radiostację Dywizji HG.Pozdrawiam Czarek.
vis Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Jesli chodzi o radiostacje to trafiła mi się kiedyś w Studziankach niemiecka plecakowa ale szajs zupełny-całkiem zwietrzała, i przód od radiostacji z pojazdu.Pare dni temu nad Bzura kolega trafił cztery niemieckie radiostacje ale tez rozpadówki-leżały na łące przy niewielkiej sadzawce.Pewnie kiedyś była ona wieksza i w niej własnie były utopione.pzdrvis
hajdut Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 vis prosze o kontakt, Twoj email podany tutaj jest zablokowany przez wp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.