brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 Witam wszystkich poszukiwaczy , chciałbym tutaj prezentować rzeczy znalezione w Angli . Wszystkie moje fantciki znalazłem kanarkiem ACE 250 , jestem z Lancashire pozdrawiam i chciałbym by na tą stronkę trafiały fanty tylko znalezione w Angli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 01.03.09 Trzy godzinki w terenie , bez rewelacji , współczesne funty i pensy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 się fotka nie załadowała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 07.03.09 dzisiejsze trzy godzinne łazikowanie w okolicach Accrington - jendo małe sreberko ( six pence ) z 1928 troche lepiej ale mogło by byc lepiej z niecierpliwością czekam na kolejną sobote . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 fajny temat.ps. widzę że trafienia z dosc kiepskiej ziemi?Czarnoziem?owocnych trafień!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 Dokładnie ziemia strasznie kwaśna" , nawet pensy które mają zaledwie 20-30 lat są strasznie zjedzone" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 znam z autopsji, az sie czasem plakac chce nad stanami..choć i taka ziemia czasem potrafi zaskoczyć..p.s wojuj w piasku za srebrem ;>pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam ponownie , kolejna sobota emigranta ;) nic ciekawego oprócz ładnej pogody i relaksu ,cztero godzinnego wdychania świeżego powietrza ..... może w końcu znajde jakieś Angielskie złoto pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 Trzy godzinny sapcerek , złota , srebra jak nie było tak nie ma pierwszy trafiony penny z 1901 ( królowa Victoria ) troche zawiedziony ale to nie powód żeby sie poddać i zaprzestać gdy czuje się że to pasja ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Dzisiaj miedzy 7 a 11 wyskoczyły trzy monety jedno pensowe z czasów Grzesia 5. + srebrne sześć pensów z 1936 i jeden shilling z 1947 wszystko razem z czasów króla Grzegorza aha i jescze jakaś {końcówka) miedzianego noża odliczam dni do kolejnej soboty pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Witam ponownie , dzisiaj postanowiłem wybrać sie po długiej przerwie na spacer - jak już przystało na teren zamieszkania nic ciekawego nie wygrzebałem współczesne monety w tym jedna z 1912 , widelebc :))) zerwaną srebrną pierdołe i zegarek który sprawił mi najwieksza radość ( szkoda ze to model najprawdopodobniej z lat 70 :) i w dodatku damski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Dzisiejsze znaleziska , wykopaliska ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Zbliżenie na logo producenta - OMEGA SEAMASTER ten sam model pot tym linkiem http://cgi.ebay.ph/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380125595112&indexURL= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Ladnie, calkiem ladnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan76 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 śliczne cacka brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 21 Listopad 2009 Autor Share Napisano 21 Listopad 2009 Drugie wyjścię z nową wykrywką ( x terra 705 (ACE 250 sprzedany ) lepszy rezultat niż po pirwszym kontakcie ( znalazłem dwie monety 2 pensowe ) teraz poznaję sprzęt - staram się rozgryżć ustawienia czułości , dostrojenia balansu . W sumie trzy godziny w terenie - trzy srebera , jestem zadowolony , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 Dwie godziny w terenie , sreberko po oczyszczeniu , było jescze sporo pierdół typu współczesne pensy i miedziana drobnica . największy ból to brak pól uprawnych w rejonie w którym mieszkam , same pagórki i pastwiska , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 druga storna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankry Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 A to ci powiem ze itak masz farta bo ja to nawet nie mam gdzie pojsc z wykrywka,tylko zostaje mi kamienista plaza,fakt ze mozna znalezc wspolczesne monety,ale po tym kryzysie to i tych coraz mniej,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Czesc.Macie sporo szczescia koledzy-pastwiska,pagorki,plaze-to co jam mam powiedziec?Londyn....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.