krzbel Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 witam Kolegów ,mam dylemat pakowac blachy do foliowych segregatorow na karty(troche wypadają...)nie szkodzi blachom?czy lepiej na tablice?krzbel-jak u Was wygląda ten ?temat
pik78 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 znajomy trzyma w klaserze (taka na monety) wygladaja w nim ok ,cale 3 klasery ich ma
krzbel Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 dziekuje za odpowiedzi,musze sie na coś zdecydowaćkrzbel
stg1971 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 słomek śliczna ramka ,blaszki podniesione do najwyższej okazałości ,pięknie ,bardzo mi się to podoba,ja mam w antyramach,pozdrawiam,stg.
kindzal Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Slomek, ciekawa i ekskluzywna metoda eksponowania. Moje blachy trzymam narazie w takich gablotach, ale po gruntownej konserwacji zastosuję inne rozwiązanie...
Uboot1974 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Zdecydowanie - gablota i na ścianę. Ma cieszyć oczy a nie leżeć w klaserze - to nie znaczki!!!
Uboot1974 Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 piotrze z tczewa - fota jest z germańskiego forum ale kolekcjoner z Polski!!!
ben91 Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 wszystko zależy od tego ile nieśmiertelników posiadasz. Jeśli stwierdzisz że jest ich trochę za dużo żeby je eksponować w gablotce to część mniej interesujących można schować do klasera. Dobrze by było też pomyśleć nad jakimś opisem każdego egzemplarza z gablotki, żeby osoby niezbyt dobrze zapoznane z tematem wiedziały co i jak.
słomek von hammerstein Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Brak opisu zmusza do dyskusji - nasz dom nie jest ogólnodostępnym muzeum - w momencie gdy kogoś gościmy i ta osoba ma podobne zainteresowania, można eksponaty opisać słownie ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.