Skocz do zawartości

Pytanie do Administratora Bociana w temacie regulaminu.

balans

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie, mam do Pana pytanie: czy zmienił się regulamin tego forum i zarazem czy zmieniły się zasady netykiety?
Czy obecnie dopuszczalnym jest aby komuś wyjeżdżać" od cyt. baranów? Bo taki przypadek miał miejsce w dziale pojazdów. A pozwolił sobie na taki epitet kol. akagi w stosunku do mojej osoby. I żeby było ciekawiej to moderator tamtego działu - PATRON zareagował dopiero po tym, jak mu inni zwrócili uwagę, że to niezbyt stosowne jest. I żeby było jeszcze ciekawiej, to moje odpowiedzi, które zresztą nie zawierały żadnych inwektyw, zostały przez moderatora wycięte.
Moją intencją nie jest robienie w tej sprawie jakiejś zadymy, ale jeżeli nie zmienił się regulamin tego forum, to proszę o poinstruowanie moderatora odnośnie regulaminu.
Przepraszam, że nie piszę na priva, ale sprawa zrobiła się już publiczna, a więc chyba wymaga publicznej odpowiedzi.

Pozdrawiam
balans
Napisano
Balansie - nic sie nie zmienilo - chamstwo bedzie zwalczane - ale niestety moderatorzy nie pelnia dyzurow calodobowo i nie sa w stanie wychwycic wszstkiego
A z tego co mi wiadomo kartka padla od kogos innego
Napisano
No to jak już jesteśmy przy regulaminie forum proponuję zając się punktem 7, który wypłynął" przy okazji jednego z wątków:
http://www.odkrywca.pl/schreibstube-tabliczka-do-id,642064.html#642064

Punkt z regulaminu:
7) Po otrzymaniu odpowiedzi na pytanie NIE dziękujemy na forum, chyba ze mamy cos do dodania. Mało uprzejme, ale nie generujące zbędnych postów. Jesli chcemy podziekowac osobie identyfikujacej, wysylamy wiadomosc do niej bezposrednio."

Moim zdaniem powinno się go zmienić. Po pierwsze i tak jest nagminnie nie przestrzegany, a po drugie w dzisiejszych czasach jest tyle chamstwa wkoło, że trochę dobrych manier publicznie na forum w formie słowa dziękuję" uważam za jak najbardziej wskazane. Może ci mniej kulturalni utrwalą sobie tę zasadę w przyszłości również w życiu codziennym.
Napisano
I dobrze, bo teraz kojarzę, ze co najmniej raz zarobiłbym atona", bo też komuś za coś dziękowałem...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie