niedźwiadek Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 Witam,przyszła wiosna i roztopy,które skutecznie uwięziły moje autko w błocie:-(.Kto z Was ma podobne problemy i wypatruje słoneczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Ja musiałem ostatnio zawrócić przed samym celem, dosłownie go widziałem, może z 200 metrów, wszystko dookoła pływało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Ja dzisiaj byłem dosłownie ok 2 godzin temu. Glaba półzmarzła, zależy gdzie się kopało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 A ja z domu nie mogę się autkiem wydostać;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Nie no temat o prawdziwej eksploracji nie ma co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Forum: Towarzyskie - Hyde ParkNiektórzy robią sobie niepotrzebne problemy.-----------------------We Wrocławiu piękna pogoda i oczywiście błoto po kostki się zdarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 W terenie też nie lepiej,dziś zwątpiłem w kopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Dobrze ze zima się kończy ,u mnie roztopiło ,potem zmroziło ,i zaliczyłam spotkanie z przyrodą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Dziczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Sosenka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 ja już wiosny nie moge sie doczekać :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 PAWEL*STRC sniegu niema w teren w teren,we wtorek kopane na holi BERTIERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 ja to jutro lece pokopac bo juz sprzet sie zakurzyl i trzeba w koncu go odpalic heheee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 maxim26 już od rana bym buszował , ale wysłałem mojego pulsara żeby gościo zrobił mi dużą cewke na zamówienie już w tygodniu go wypróbuje :) :) już nie moge sie doczekać :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 targasz troche z tych lasów, ja kiedys mieszkałem w tej miejscowości. a te lasy to spoko teren.smiecia jest odgroma ale trafiaja sie ciekawe żeczy. trafiłes tam kiedys odznakje czy niesmiertelnik???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 ale gdzie bo sie chyba troche nie zrozumieliśmy?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 lasy koło Krzny a dokładnie rtasa na Brast i miejscowość H..A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 trasa na Brześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 ja mieszkam niedaleko B.P :) na teren nie narzekam , od miejscowych ludzi cos możesz jeszcze dostac bo mają tego troche po spichrzach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Roztopy...a w zamojskim pada puch od 4 godzin za oknem ponownie biało...ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 U mnie dziś wiosna i oztopy" w pełni, pierwsze ognisko i kiełbasy z usztu" poszły... wiosna idzie powoli acz sukcesywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 u nas też biało sie zrobiło niedawno :( :( ja już wiosne chce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.