Skocz do zawartości

Nowy numer...

Gość naboj1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Podobno Odkrywca" połączył sie z Małym Modelarzem".W pierwszym numerze jest do sklejenia Krajowy Konserwator Zabytków w skali 1:72.Gratis nowa Ustawa w języku suahili.
Napisano
no dobra, napisze, jest kolorowo:)
sam sie zdziwiłem bo po raz 1 kupiłem tak szybko, zwykle do mnie docierał ok 5-15 b.m. czyli powinien być za jakies 10 dni,a tu taka niespodzianka, wreszcie w normalnym czasie, przeczytałem wczoraj prawie cały na wykładach...
brr... znowu bedzie trzeba czekac miesiac na następny
pozdr
Szefo
Napisano
Mam nowy numer Odkrywcy tak jak pisałem kiedyś cały numer ma zmienioną szatę graficzną jest SUPER po pierwsze zdjęcia są kolorowe i papier sliski miły w dotyku nie taki szorstki - ogólnie Odkrywca prezentuje sie teraz DOSKONALE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
no musze pogratulowac drogiej redakcji wykonała kawał dobrej roboty , wlasnie kupilem nowy numer MIODZIO aaz miło dotykac tego papieru , i oby tak zawsze an poczatku miesiacy byl nowy Odkrywca " bo do nas na pomorze to dochodził ok 15 kazdego miesiaca a nie wiem jak u innych ,a i zeby cena sie nie zmienila ,jedynie wtedy gdy dodacie jakis filmik na DVD ;)))
Napisano
Odkrywca" dotarł też już do Świętokrzyskiego ,co jest dla mnie miłym zaskoczeniem :) U mnie w Kolporterze" juz jest.

pzdr

bjar_1
Napisano
Witam,
od dziś nowy numer jest także w Toruniu. No redakcja jest już przygotowana na wejście do EU:) A tak poważnie, to gratuluję zmiany. Gazetka w kolorku jest miodzio! Tylko trzeba się najpierw przyzwyczaić do nowej szaty graficznej. W końcu zostały wysłuchane nasze prośby. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Marcin
Napisano
Rozpacz szpiega...Stirlitz przewrócił się na bok, twarzą do oparcia zielonej kozety i łkał: gdzie moja czarno biała propagandówka, te imperjalno-nacjonalistyczne kolory i kredy są jak duńskie świerszczyki, ech jop twoju..."
Za drzwiami żywo podskakiwał Muller: O !jankesi idą , idą już !"
Napisano
swietnie tylko dlaczego miniaturka archiwalna na okladce przedstawia sdkfz 7 a nie 6 ktorego wyciagnieto ???
to ja nie wiem????
Napisano
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tak mi szczena opadła , jak zobaczyłem to przeobrażenie nowego nr. O.To tak jakby przesiąść się z malucha , na nie najnowsze , ale zach auto (nie podam bo nie jestem dealerem zach marek :D )No , ale tak na poważnie , to myślę ze dzieki takim zmianom powrócić do jej czytania z powrotem , gro tych osób , ktore przestaly czytać O. juz dawno temu.

Oby tak dalej , no i brońcie się podnosić cenę :D

pozdro pol
Napisano
Jak to się nie liczy?
W demokracji głos Prezydenta" też jest ważny.
Szczególnie zaś na końcu.
Ostatni mumer jest naprawdę OK. Oby tak dalej...
Pzdr.
Napisano
Mamy demokracje i nikt nie zmusza do kupowania czegos co wydaje sie danej osobie zbyt drogie. Zawsze mozesz zrobic kserokopie bedziesz mial taniej .
Nowy numer super !!!!!!!!!
Napisano
jack61 najpierw trzeba mieć jakiekolwiek pojęcie o demokracji, znać znaczenie tego słowa, aby przywoływać je w wypowiedzi,
nie odnosiłem się do kategorii tani-drogi", abyś zrozumiał, uproszczę - za te pieniądze kolorwy papier to standard, a skoro rajcuje cię błyszczący-kolorowy" skup się na tygodnikach dla kobiet, z całym szacunkiem pozdrawiam
Napisano
KUPUJĘ ODKRYWCĘ OD PONAD 3 LAT,GAZETKA CAŁA W KOLORZE TO SUPER POMYSŁ, TAK 3MAĆ I ŻEBY TYLKO CENA NIE WZROSŁA!!!!
POZDRAWIAM REDAKCJĘ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie