Catadero Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 Poletka zamarznięte (były) więc po próbach eksploracji trzeba było pomyszkować po stryszkach i piwniczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 Trafiło się troszkę gazet z różnych lat i do tego kaganek oświaty"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 ...z którym się namęczyłem, by nawet kurz wieloletni zabrać ze sobą.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 I takie gazetki też były.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 fajne fanty ale jedno pytanie. masz już stryszek jakiejś babci wbijasz i za co się zabierasz ja widzisz że świeci pustkami?? desek chyba nie zrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 ostatnia gazeta najlepsza :) fajny fant do kolekcji .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Witaj Catadero oj dawno niewidzałem Ciebie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 Cześć Moskit. Trzy kompy (składaki) padły po kolei. Słaby dostęp miałem. Teraz katuję kolejnego. Może trochę wytrzyma.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 jest logo na pokrętle od lampy ? daj fotke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Marzec 2009 Autor Share Napisano 9 Marzec 2009 Lampa ma najwyżej 30 lat. To PRL, bez oznaczeń. Gościu zakupił ją kiedyś w GS-ie.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Ten wiekowy kurz to chyba z młyna taki biały ,ale jak nie ma pod ręką młyna to może być sztuczny śnieg w sprayu .Jest taka piosenka ,,podczas deszczu dzieci się nudzą ''a poszukiwacze podczas śniegu i mrozów ,jak widać .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Kokesh - chyba nie widziałeś nigdy jaki może być kurz na przedmiocie ze strychu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 potwierdzam słowa bjara , chyba na strychach to ty nie bywałeś;pmiałem też takie włochate klosze od lamp ze stryszków;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 A dzisiaj kolejne poddasze i walicha pełna papierzysk. To fragment dwujęzycznego dokumentu przewozowego na towar przewożony z terenu Polski na teren Wolnego Miasta Gdańska wystawiony przez PKP.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Teczka z prasowanej grubej tektury, stara i zniszczona, format większy nieco niż A-4. Piękna.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.