kostek324 Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5vA1zkOKx7Q nie wiem czy slyszeliscie ale mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryniol Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 akurat Peja daje się posłuchać, bo nie cały hip-hop się deje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Nie przepadam za Peją,ale ten kawałek jest nawet ok, dość dobry tekst,tylko wydaje mi się ze refren trochę skopany,jakoś nie pasuje do całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Nie wiem, ja bynajmniej nie przepadam za owym waśćpanem. Poza tym Hip-Hop to tak czy inaczej swego rodzaju subkultura, a RAP to muzyka, jej nieodłączna część tak jak graffiti, break itd. Ja bynajmniej mam dosyć chłamu który promują media. Wole klasykę, stare dobre pizgnięcie niż badziew który lata po VIVA'ach albo to czym jarają się teraz gluty myśląc, ze są zajebiści bo w kawałkach lecą przekleństwa, a wykonawcy przechwalają się ile to nie wypalili sortu. Zapraszam na wiadro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aVEihCJOpaU Ten utwór powinien być mottem każdego poszukiwacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Tu bym się zastanawiała czy powinien być mottem kogokolwiek:)Jak wszędzie są ludzie i taborety,także w policji,a ten kawałek oprócz wulgaryzmu nic sobą nie reprezentuje.Dla mnie lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Mottem każdego poszukiwacza jeśli tak twierdzisz to ok niech będzie twoim dla mnie beznadzieja i się pod tym nie podpisuje żenuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Peja = żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 To jest forum muzyczne czy Odkrywców"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 To był żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 http://maniora.wrzuta.pl/audio/ch6kokqOgp/the_analogs_-_strzelby_z_brixton Ten kawałek bardziej pasuje do poszukiwaczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Oczywiście niewszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Kiedy kopną w Twoje drzwijak uciekniesz stądpodniesiesz w górę ręceczy schowasz swoją brońKiedy prawo już Cię znajdziejak z nim sobie radę daszmożesz umrzeć na ulicyalbo poznać zimno kratBędziemy krwawić!będziemy kpać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!OdkrywcyKiedy pełne masz kieszeniea za tobą pusty dołekwybierz niebo albo piekłobo nadchodzi już Twój czasOn czuje się jak książęsłońce świeci w jego twarzjego życie to kopanieale znajdą go i takBędziemy krwawić!będziemy kopać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!OdkrywcyZnaleźli go ze wykopkiembez litości pojmać chcąNie pomożesz mi Madonnożegnaj słońce i Bofors!Będziemy krwawić!będziemy konać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!Odkrywcy!Swego czasu śpiewaliśmy to w takiej wersji idąc na wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Super Cover:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st szeregowy Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.