Skocz do zawartości

co najlepsze?? WYKRYWACZ

kostek324

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, co jest najlepsze na militarke i przy okazji na monety, prosze podac jak cos na ile cm co znajdzie. tak do 1000 zł. POZDRAWIAM
Napisano
Ja! Znajduję mój portfel na każdą odległość a tam jest często do 1000zł a bywa że i więcej.
Na militarkę to chyba najlepsza jest półka a na monety klaser. Ale monety na półce też można trzymać, np w klaserach.
POZDRAWIAM
Napisano
napeno ace nie jest na militarke, przynajmniej nie na glebsza. ale kto ma cos co moze polecic?? bounty hunter ten za 650zł to chyba lipa co?
Napisano
Ludzie, już mdli od takich tematów. Po wpisaniu hasła wykrywacz uniwesalny" w poniższej wyszukiwarce wyskoczyło Ilość tematów: 221 na 6 stronach
<<< poprzednia - 1 2 3 4 5 6 - następna >>>"
-nie łaska poczytać tylko trzeba dupę zawracać wszystkim????
...ręce opadają...
Napisano
Kostek albo Smętek lub Salamandra. Zasięgi zbliżone tyle,ze Salamandra troche na kolor lepsza. Oba to statyki więc są typowo na militaria.
Napisano
> http://www.geodetektor.com/11a.html LUDZIE ALE MI CHODZI O TEGO!!!! Pozdrawiam ;)

Nie wiem, czy kupowanie od kogoś, kto nawet po polsku pisać nie umie, to dobry wybór :)

Witamy serdecznie na stronie lidera nr 1.wsród wykrywaczy Polskich !"

Ciekawe kto (czy raczej co") jest liderem numer 2 i 3 :)

W przypadku pewnych Polskich konstruktorów wykrywaczy nasza konstrukcja nie bazuję na sprzęcie ortopedycznym! Nie daj sie nabrac na taki kicz! Postaw na profesjonalizm wykonania!"

Może by tak do tego choć zbliżona do profesjonalnej składnia zdaniowa? I przymiotniki pisze się z małej litery.

Gwarancja to 24miesiące (2lata)..."

Dobrze wiedzieć że nie 3 i pół.

...oraz jedynie w swoim rodzaju dajemy gwarancję na zasięgi!"

Nie należy używać zwrotów których się nie rozumie.

Nowe sondy do detektorów metali z olbżymim zasięgiem"

Jeśli sam detektor ma olbŻymi zasięg to po co mu sonda? A może ten olbŻymi zasięg oznacza długość kija? Trudno powiedzieć. Nowy wyraz, może oznaczać wszystko... ;)

Panie producencie! To nie post na grupie pisany na szybko, tylko strona komercyjna. Jesteśmy już w UE, minimalne standardy obowiązują.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie