carmel Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Guzik znaleziony na polu bitwy napoleońskiej 1813r.Co on tam robił.Przypadek?
8total4 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 nie.był już na id.odpowiadałem że to przypadek a guzik jest angielski I - IIWŚ, regimentowy lub regionalny.gdyby miało być napomniane o szwajcarskiej Armii, to musiało by pisać SWISS" ew. jakaś pochodna od Helvetia" / Schwytz" itp.pozdro!
Rabi79 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 znalazłem identyczny ale z innym napisem na szarfie, moczy sie w tej chwili ale już widać że nie odczytam całego, zaczyna sie od THE ....... jak tylko coś więcej wyjdzie dam znać. A znalazłem go na miejscu bitwy z 39r. Pozdrawiam!!!
kopijnik2 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 hmmmmmmmmmmmm.........Main Entry: swishPart of Speech: adjectiveDefinition: fashionable, elegantSynonyms: classy, deluxe, exclusive, grand, in, plush, posh, ritzy*, smart, stylish, sumptuous, swank, swell, tony, trendy, with-it* ukłony...
carmel Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Guzik znaleziony na polu bitwy napoleońskiej 1813r.Co on tam robił.Przypadek?
Luftlander Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Daj zdjęcie drugiej strony, bo mam pewne podejrzenia co do tego guzika.
Pytanie
carmel
Guzik znaleziony na polu bitwy napoleońskiej 1813r.Co on tam robił.Przypadek?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.