tomaoth Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Prawdopodobienstwo jest wielkie.Czesto mozna wykopac nawet i mundur z 1 wojny, tyle ze nakopac sie tzreba.Najlepiej rozkopac okop lub dekunek- okolo 2 metry w glab.wszystko tez zalezy od ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 tomaoth mi chodzi o hermetyczne beczki mundur z ziemi to przeważnie same strzępy albo poszczególne skrawki i włókna i wiadomo że częściej od beczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 To są szczątki pruskiego płaszcza rezerwisty z I wojny światowej, wykopane na Mazowszu z głębokiego sygnału na dnie okopu. Praktycznie zostały tylko zetlałe szmaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Resztki pagonu. I tak to najczęściej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszpol26 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 przynajmniej guziki są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Fakt, inaczej nie byłoby sygnału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Pana nie było? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 i tak sporo zostało,płaszcz grubsze sukno większa szansa na przetrwanie , jak z konserwacją była szansa? nie rozchodził się w rekach ? gratulacje pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Nie, właściciela nie było:-) Dzieki za gratki, ale to było trafienie kolegi. Soverign GT potrafi wyrwać takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Adek chyba nie zgłosi się po zgubę nawet jak go nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 mnie najbardziej cieszą fanty które sam znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 jak jesteśmy przy płaszach to ja cyknąłem też jeden ale z drewnianej skrzynki i wiele z niego nie zostało. Nieśmiertelna Mierzeja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@cekW Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 To i ja coś dorzucę:strychowiec trochę poprzerabiany (skrócone rękawy) i skoda że brak metki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@cekW Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Zostają mi strychowce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Koledzy Adek i Arseon mają racje-nic nie może się równać z fantem wygrzebanym własnoręcznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.