Manierkarz Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Witam. Prosiłbym o wycenę tego hełmu M-42, ani mi się śni go sprzedawać tylko bym chciał wiedzieć ile jest wart.Prosiłbym o pomocPozdrawiam Manierkarz
XANTOS Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 Przepraszam, ale za co to 150 zł? Bo tego to nie rozumiem... :/
Manierkarz Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Witam. Prosiłbym o wycenę tego hełmu M-42, ani mi się śni go sprzedawać tylko bym chciał wiedzieć ile jest wart.Prosiłbym o pomocPozdrawiam Manierkarz
Cronos Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Najlepiej posprawdzaj po allegro itp. Ceny naprawdę oscylują w różnych granicach. Twój jest całkiem ładny i zdrowy.Pozdro
Manierkarz Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Na bazarku go kupiłem w tych okolicach ;) Ma dużo farby ale nie moge za chiny znaleść sygnatur i dzwon na wysokosci nitow ma 66 cm
herrmateuss Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Z tymi biciami to jest rożnie raz nabite mocniej a raz słabiej. Czasem można je namierzyć starą indiańska sztuczką.Bierzemy kawałek cienkiego papieru i ołówek . Kartkę przykładamy do hełmu i zamaszyście raz kolo razu zamazujemy. Jeśli jest choć ślad bić to powinny tym sposobem ukazać się na kartce..Pozdrawiam.
Pytanie
Manierkarz
Witam. Prosiłbym o wycenę tego hełmu M-42, ani mi się śni go sprzedawać tylko bym chciał wiedzieć ile jest wart.
Prosiłbym o pomoc
Pozdrawiam Manierkarz
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.