Skocz do zawartości
  • 0

skrzynka na amunicje, ale jaką ?

fabis94

Pytanie

Napisano

Witam czy ktoś wie na jaką amo była ta skrzynka? Ew, proszę o jakieś linki do zawartości ,lub fotografie tego co było w środku.Dziękuje za pomoc:)

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawe ze oceniasz moją wiedzę i wiek nie mając o mnie żadnego pojęcia,człowieku!!! w tej konkretnej sprawie nie chodzi o żadne ambicje tylko o głupią uwagę z którą nie muszę się wcale godzić,chociaż fakt że mnie trochę za bardzo poniosło.I jeszcze jedna uwaga,zaobserwowałem na forum ciekawe zjawisko wiedzy absolutnej u forumowiczów którzy mają powyżej 1000 postów(oczywiście nie dotyczy to wszystkich),ktoś kto jeszcze nie posiada ich odpowiedniej liczby jest traktowany jak to ująłeś iedouczony gówniarz" i jego wszelkie zdanie jest wysoce nie na miejscu.Oczywiście poziom wiedzy odpowiada ilości tychże i jest ograniczony jedynie umiejętnością szybkiego wyszukiwania w Google.Miałem złe informacje,zaryzykowałem,pomyliłem się-czekam na kare o wielki...
Napisano
Krzysiu a co chcesz zidentyfikowac? Skrzynkę czy kaloryfer? bo w sprawie kaloryferu to ewentualnie moge Ci pomóc:)))))
Pozdrowionka z Lockerbie
Napisano
Więc skoro nie masz to dlaczego piszesz? ;>
Jest to skrzynia na części zapasowe do ciężkiej trójnożnej podstawy pod MG-42 (Vorratskasten für MG Lafette 42).
Napisano

Witam czy ktoś wie na jaką amo była ta skrzynka? Ew, proszę o jakieś linki do zawartości ,lub fotografie tego co było w środku.Dziękuje za pomoc:)

Napisano
Bossmann1, jeśli pomniejszasz w paincie czy czymkolwiek innym zapisując masz opcję zapisz jako" i tak wybierasz format pliku w jakim chcesz zapisać. Jeśli będziesz miał nadal problemy z tym napisz mi na priva a pomogę.
PAWEL*STRC - nie kłótnie, ale z reguły jeśli się o czymś nie wie to się nie udziela albo próbuje się dociec głębiej, żeby nie palnąć gafy. A posty można sobie nabijać w dziale nasze odkrycia gratulując każdemu każdego wykopanego fanta ;)
Napisano
Ale gdzie Ty widzisz kłótnię albo sprzeczkę? Zwróciłem uwagę - uważam że słusznie - i dostałem odpowiedź na poziomie. Każdy sobie sam wystawia świadectwo.
To by było na tyle z bieżących informacji, skrzynka zidentyfikowana, zdrówko!
Napisano
Panowie dajcie spokój:)Dziękuje. Ja myślałem że ta skrzynia to na 2 pociski, w lewej części 2 przegródki na zapalniki a po prawej reszta.
Napisano
Kolego MK śmieszne jest dla mnie ze zwracasz mi uwagę za to że mimo że nie miałem 100% pewności to chciałem chociaż naprowadzić na właściwy trop,w jakiś sposób pomóc w identyfikacji.Bez obrazy ale taki tekst jest w stylupo co grasz w totolotka jak nie masz pewności"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie