max.p Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 Witam. Pękł mi haczyk od tłoczka do pistoletu asg mauser .Nie wiem jak to naprawić. Pomóżcie. Od razu zaznaczam że gwarancja już go nie obejmuje. Z góry dziękuje za odpowiedź. pozdro. max.p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 marny odlew...dorobic nowy tłoczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Raczej nic nie da rady z nim zrobić. Co prawda, możesz to skleić, albo zamiast tego odpadu wrzucić wynalazki typu kawałek mocnego druta, lub jeszcze coś. tak czy inaczej wątpię, żeby ten tłoczek nadawał się już do czegokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Spawanie metali kolorowych?? jak specjalista będzie dobry to moze da radę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 A nowego jakoś się nie da zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek 28 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Z fotki wnioskuję że materjałem jest znal - stop cynku i aluminium, niespawlny, nielutowalny, ratowany tylko klejeniem przy dużych powierzchniach klejenia W tym przypadku klejenie nie zapewni parametrów technicznychDorobienie to też majstesztyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave1976 Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 WitajTą samą usterkę miałem w MP40 ASG - tak samo urwał sie hak od tłoka :) - dałem specjaliście tłok który oryginalnie jest z tworzywa i wykonał go z aluminium - klejenie nic nie da zrób nowa część.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Chodzi o tą chińska replikę za 300-500 zł? Jezeli tak, to może ktoś się orientuje czy pasuje do niej wstawić oryginalne denko pudełka magazynka..?Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 raczej to cynkal cynk i alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 to był żart ztym cynkalem ale na serio.Dorobienie takiego tłoczka ze stali w jakiejś narzędziowni to koszt ok 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.