PG Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Ładnie działacie chłopaki... aż żal, że beze mnie :) Ale może kiedyś potowarzyszę :)Top dam znać, będę niedługo w Poznaniu... Pomyślimy :)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Wiosna... Staśki z ziemi wyłażą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 PG super SAP czatuje za nim ...Gratulujie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Witam .sezon 2010 otwarty.PG tobie Staśki wychodzą a mnie Julki i Kaziki.zmiana sprzetu owocuje.Dasz Dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 foto2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Nieźle, nieźle.... Widzę, że ten Pan z dużym nosem naszego chorego na nogi postawił (?) :)Gratulacje i pozdowieni dla Piły i okolic.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Mój początek sezonu taki sobie. Oczywiście najwięcej wyłazi boratynek. We wtorek trafiłem ładnego trojaka Stasia, ogólnie to bez rewelacji, wyciskam soki ze starych miejscówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Sv, daj spokój... O zdrówko jak sam nie zadbam, to go raczej nie przybędzie :) Ale Stasiek sprawił mi miłą niespodziankę, wszak dawno grubego srebra nie trafiłem :)Pozdrawiam kopiących :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Jako że z portalem odkrywcy żegnam się definitywnie, wszystkim kolegom przekazuję pozdrowionka a jakby co wieści proszę na pyrkę", maila lub tela przesyłać... pewnie się spotkamy ale na innym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Jak mówisz, że trza, to trza..., a ja dalej dźwigam swój krzyż:) tym razem jedna z odmian Königgrätz ( druga w kolekcji - jest chyba jeszcze jeden jej typ ), bez dokładnej daty bitwy i nazwy miejscowości.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 A ja znalazłem takie małe coś :) Tylko,że zaraz inni chcieli robić sobie zdjęcia i przypisać sobie znalezisko :)pzdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Mi wpadł taki guziczek latem jak szedłem siusiu nad Maltą.Ładnie sobie wystawał i czekał na mnie :)Jest ktoś chętny na jakieś wspólne wypady na wiosne ?Dziadek podczas wojny mieszkał w Poznaniu na zagórzu i mówił ze bardzo dużo się działo i na terenie zielonym nad cybiną mam parę miejscówek.Wie ktoś może czy w Głuszynie były jakieś walki bo na cmentarzu jest grób kilkunastu radzieckich żołnierzy ?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Jestem z pod Poznania (południe). Na wiosnę chętnie się gdzieś wybiorę. Oczywiście z własnym sprzętem. daj znac co i jak ! miłych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 Ja też południe Poznania - Rataje i Borówiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 zabierzecie dziewczynę na wykopki? już trochę biegałam, ale samej trudno się zorganizować, chętnie więc dołączę do jakiejś ekipy :)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seku Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Witam!Czy jest ktoś z Poznania lub okolic,kto po siada Tesoro Vaguero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 czekamy na dobra pogode,a gdy ta sie pojawi to jazda w teren.mam o tyle dobrze ze moim kierowca i pomocnikiem jest moja pani ktora uwielbia wykopki.niby poznan i okolice przekopane,ale sa miejsca takie ze oko bieleje na to co tam jest,i to w centrum.wystarczy po dobrym deszczu sie przejsc i zbierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 witam, chetnie sie umowie z kims na wykopki.jest tez i samochod coby sie sprawnie przemieszczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 Ja również mógł bym ustawić się na jakieś kopania.Na terenie Poznania jest gzie chodzić a jak nie to można okolice albo gdzieś dalej np.Wał Pomorski wyskoczyć w weekend.Warunek to pogoda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 wiec trzeba sie umowic, iheja na wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 CzarnyPoznań - na Wał możnaby się zgadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Nie widzę problemu tylko pogoda musi być!!!Ja w zeszłym roku jeździłem na Podgaje i Lędyczek. W tym jakieś inne miejscowości.Na priv się możne zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 moj num.511027900. wiec jesli ktos ma ochote i czas to chetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Ja zapisze i będę się odzywał jak pogoda się zmieni a to mój w razie co 510269757. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.