Sv Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 Sezon 2009 uważam za otwarty:)Ziemia już chyba odtajała, więc ładuję akumulator i lecę jutro na Ziemie Odzyskane pod Kostrzyn. Pewnie znajdę parę fenigów, a i może trafi się jakaś szpanga czego i Wam życzę!Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 i tego ci życze:)ja czekam aż z poznania zaczniemy jeździć bo samemu to za bardzo mi sie niechce a grupie raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 Nich tylko zimia wszędzie odtaja to się będzie jeździć... ( pod samym lasem na polach w lubuskiem jeszcze trochę trzyma ale z 20 metrów dalej już jest OK )... Tym razem bez większych rewelacji - same popierdułki ( fenigi, pruskie guziorki urzędnicze, klamerki i inne takie )Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Witam, chciałbym się zaznajomić z ekipą poznańską, w celu zoorganizowania jakiegoś wspólnego wypadu. Najchętniej przez gg. pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Sv, zima minęła i to bezpowrotnie :) Kiedyś muszę zorganizować sobie jakiś weekend wolny i wpaść do was z wizytą, póki co trzepię miejscowe poletka z różnym efektem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Napisz na mój priv" co zbierasz, gdyż część ekipy lubi drobnicę, a reszta co innego.PG - piękny był miniony week& ale w Sobotę ( o dość wczesnej porze ) byłem na imprezie, a że Gospodarz nie szczędził gorzałki, więc niedzielę musiałem spędzić w chacie.Na tą sobotę, planuję zrobić w końcu jakieś rozpoznanie po terenie, bo ostatnio szukamy tylko od czasu do czasu i to w Brandenburgii, a tam tylko jakieś odważniki:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Ano piękny był... A i ziemia łaskawie srebrem nawet obdarowała :) Widzę, że coraz to więcej poznańczyków dobija do tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Mam uprzejme pytanie do kol. Sv lub PG, kiedyś wspominaliście chyba o strzelnicy na dawnym poligonie w lasach koło Owińsk (Puszca Zielonka), gdzie to jest? Na lewo od drogi z Owińsk czy na prawo w stronę Annowa i Dz. Góry? Jeżdzę tam i nie tylko, z pieskiem, i lubię sobie pochodzić po takich laskach jak przy Chemicznej, Miłostowie etc. Tak dla klimatu miejsca, aby sobie popatrzeć na coś innego niż pies:) Pozdrawiam i dziękuję (nawet jak nie wiecie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Marzec 2009 Autor Share Napisano 11 Marzec 2009 Pod Wolsztynem są bardzo ciekawe tereny ( wpadło mi w oko parę miejsc po starych młynach ale że kręciłem się po terenie w godzinach pracy, więc nie było jak je pomacać), choć trochę to daleko z Poznania.Z tego co pamiętam, to jest bardziej teren, gdzie uczono się strzelać, szczególnie z MG ( duże skupiska, charakterystycznie lekko zgiętych łusek ) ale nie interesowałem się tą lokalizacją, gdyż zbieram monety.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Dzięki za info, myslałem, że tam jest coś takiego typowego jak na Chemicznej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Sv okoliczne miejscówki już ostro przetrzepane trzeba szukać coraz dalej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Tez bym sie z checią dołaczył, ale najwczesniej od polowy kwietnia i niedalej niz mpk powiezie:( Pzodrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Pozdrowienia dla całej Poznańskiej ekipy z Afg......u :) Fantów sporo ale same niebezpieczne żelastwo .Do zobaczenia być może w pażdzierniku .Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Dzięki!No to może zdążysz nim pola obsieją:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Siemka ludkowie:) Co taka cisza w temacie? Czyby nikt niczego nie znalazl? Ja swoich znalezisk z wiadomych powodow pokazac nie moge ale po powrocie do kraju moze jakies foteczki wrzuce.Generalnie pelno roznego rodzaju urwilapek i nie tylko.Drobnicy militarnej multum nawet nie potrzeba wykrywki ale jedna zasada : czego nie upusciles nie podnos.Ostatnie znalezisko na kampie -kawalek szczeki z zebami i jakies badziewne luski z chinskimi biciami.Tak wiec wrzucajcie foty bym mial przynajmniej co ogladac.:)pzdr Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 szczęka z zębami no to już coś (mam nadzieję - nie ludzka):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Cicho bo wody w usta nabrali" :) Coniektórzy, tej bardziej %%%.Czekamy na żniwa - te prawdziwe - nasze, a zarazem i rolników ( albo odwrotnie jak Kto woli )W Wielkopolsce ciężko o kwałek ugoru...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 faktycznie posucha w drobnicy się zrobiła ;(sv po żniwach musimy się zgadać na wypad...Ja obecnie z braku laku na militarkę uderzam z nawet dobrym efektem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Sv, od 3 lipca generalnie mam wolne bo młodą z juniorem na wakacje wysyłam :), zgadamy się na jakąś wyprawę, mogę na parę dni nawiedzić stare kąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2009 Oby zboża zaczęli szybko zbierać... W Piątek jadę nad morze szkolić bankowców ,więc na ten week& zajadę połazić pod Kostrzyn n/O. Później mam 2 tygodnie urlopu od 13-tego, więc coś pod koniec lipca możemy wyskoczuć.... Mogę pociągnąć jakieś 2 dni wolnego w ostatnim tygodniu lipca np.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2009 No to co tam w trawie piszczy w Poznaniu?Dziś z Benem zrobiliśmy rekonesans po starych polach" - wszędzie robota wre i niestety wszytsko wskazuje, że za miesiąc znów nam je zasieją... niestety.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Ładnie trzepiecie beze mnie :)Sv, daj znać czy się płytka podobała, przy okazji się zgadamy może następnym razem w większym gronie :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Dziękuję za katalogi - sporo tego jest i do tego ciekawe ( szczególnie te niemieckie ). Będzie co czytać w długie zimowe wieczory.Daj znać kiedy będziesz w Poz., to wezmę urlop i skoczymy na spokojnie na piwko, bo teraz z wiadomych względów nie dało rady dłużej posiedzieć pod parasolem w Forcie C. :)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Sprawy nie ma :) wpadnie mi coś ciekawego więcej to kolejną płytkę podwiozę :) Może w piątek znów wpadnę, ale z 2 dzionki wcześniej dam znać bo jeszcze nie wiem :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Na week& jadę pod Kostrzyn n/O, więc wszystkim szukającym w okolicy Poz. życzę udanych mikołajkowych łowów:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.