zebu74 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
didi Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 заглушка башни. Korek stożkowy wieży czołgowej T-34 http://reibert.info/threads/nemnogo-s-tanka.502718/
czarny bocian Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 odswiezam , dzis znalazlem to samo .moze ktos sie spotkal z tym przedmiotem ?
zebu74 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
Question
zebu74
Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.