zebu74 Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
didi Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 заглушка башни. Korek stożkowy wieży czołgowej T-34 http://reibert.info/threads/nemnogo-s-tanka.502718/
czarny bocian Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 odswiezam , dzis znalazlem to samo .moze ktos sie spotkal z tym przedmiotem ?
zebu74 Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
Pytanie
zebu74
Witam,nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy wojskowe choć wyszło w transzei.Narazie zakopałem to coś z powrotem.Jest to ciężki stalowy odlew z otworem jakby do zawieszania,waga ok 4-5kg.Czy Ktoś coś kojarzy? pzdr
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.