Skocz do zawartości
  • 0

co to za model bagnetu

poszukiwacz666

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to chyba żaden dowód, bo dzisiątki fabryk i zakładów w Niemczech produkowało te bagnety ;) z cechami charakterystycznymi na rzut oka nie zauważalnymi...Masz identyczny typ bagnetu, a to nie znaczy że z tej samej wytwórni
Napisano
Bagnet niemiecki S 84/98, pochewka manlicher wz.88 lub 95, żabka jeśli oryginał to moze być paradna niemiecka do KS po tuningu . Pozdr.
Napisano
Poprawka pochewka jest na pewno od malnichera 88, w 95 nie wejdzie . Myślę że od wojny to raczej ktoś mogł coś skombinować z tym zestawem bo pochewka jest przynajmniej ze 30 lat starsza od bagnetu ;).Pozdr.
Napisano
no cóż żabka jak nie jest zerżnięta " trochę może być warta bagnet jak widzę jest trochę już ostrzony i zajechany -najlepiej wpisz na allegro poszczególne wyrazy w aukcjach zakończonych - zobaczysz tam za ile poszły takie rzeczy -pozdro
Napisano
tak 01dalton co do pochwy to masz racje -ja dałem znak zapytania bo jeszcze nie czytałem twojego postu -byłeś szybszy :):)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie