Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.IV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
klamra pruskiej tepsy wygląda całkiem przyzwoicie.. farba nie wydaje się być feralną.. :)

Links77:

pozdro!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 07:11 31-05-2009
  • 1 month later...
Napisano

jedni twierdzą -(ja) że od oporządzenia pruskiego okres napoleoński -inni(np.Total:) ) że od buta ? :):) 54mm x 40mm -pozdro

Napisano

tak jak przewidywałem w tych klamrach słupek z widełkami odpadł - rzadko sie zdarzy aby udało sie je uruchomić :):) ale ....

Napisano
Huku,przecież nowe Węgry zawsze wychodzą w ładnym stanie,nie ważne w jakiej ziemi leżą.Twoje mają wżery nie spotykane na Węgrach,może za mocno je jednak czyścisz ?
Napisano

pooshkins - ale sie uśmiałem :):):):) takie teorii to jeszcze nie słyszałem - a stary jestem już że hoho :):) zostawiam to bez komentarza - dam tylko parę fotek :):):)-po wykopaniu

Napisano

i tylko po umyciu - mogę ci jeszcze pokazać za 20 takich klamer - ale po co ? - oczywiście mam taż ładne nowe Węgry - ale właśnie !!- wszystko zależało w jakiej glebie leżały - a nawet na jakim stoku ! czy północnym czy południowym - to tyle nie musisz sie ze mną zgadzać -tak jak ja z tobą :):) -pozdro

Napisano

to są te same klamry tylko w oświetleniu dziennym - jak pisałem do ciebie każdy ma swoje metody- żadna z metod nie jest doskonała :):)-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie