devill_2006 Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 Czy ktoś się orientuje gdzie w Siedlcach można nabyć miesięcznik odkrywca? Miałem miejsce, ale już tam nie sprowadzają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=gdzie_kupic&iletab=jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Ja kupowałem w kiosku na dworcu, ale sprowadzali tylko po kilka egzemplarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 Hitboy64 dzięki za dobre chęci ale tam sprawdziłem zanim napisałem post na forum z tym tematem. Niestety według tego wykazu najbliżej kupię w warszawie ;) na szczęście w siedlcach też bywa.danieloff sprawdzę kiosk na dworcu. Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 O ile kolejarze nie wykupią wcześniej tej gazetki do zawijania kanapek albo na skręty:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 a sprawdzałeś w: W punktach i salonach sieci RUCH, EMPiK, INMEDIO, GARMOND-Press i KOLPORTERA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 W RELAY też sprowadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Dogadałem się z kolesiem z saloniku prasowego kolpoltera ma mi odkładać ;) z tego co mówił też kupuje odkrywce" no i ponoć chodzi z piszałką coraz większa konkutrncja w tych siedlcach z roku na rok się robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 oczywiście miało być konkurencja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.