Czarek Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 podobnie jak bicie na tylnym daszku (oznaczenie jednostki?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 To i ja dodam coś od siebie. Wprawdzie hełmów nie kolekcjonuję, ale co polskie to polskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 2 prle doszły na początek kask motocyklowy odmiana 1sza ZOS-mam już w takim malowaniu ale z innym orzełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 a teraz dokonania nieznanego robotnika PRL-kask budowlany toczka w toczkę w kształcie amerykańskiego m1 -3 razy podchodziłem do niego z rozpuszczalnikiem żeby tecuda"zmyć,ale 3 razy odchodziłem i już chyba taki pomalowany zostanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 czacha od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 oraz czacha z tyłu...artyzm" nie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 No jasne!Zostaw taki jaki jest, doceń czyjąś twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Dwa dzisiejsze z serii rolnik potrafi..:));)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 paradny hełm bundeswehry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 z taką tabliczką wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 kask motocyklowy odmiana 2 wojsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 wz.67 z orzełkiem w postaci kalkomanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 i zbliżenie na kalkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 wz 50 OC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 oraz milicyjny wz 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 moj nowy nabytek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Kolego czarku od jakiegoś czasu śledzę Twoje wątki z seri ,,hełmy kolekcje vol...'' Muszę przyznać ,że jestem pod wielkim wrażeniem. Od dawna jednak dręczy mnie takie dość osobiste pytanie. Troszkę może nie na miejscu bo to pytanie w stylu ,,ile masz na koncie w banku'' no ale ciekawość moja nie daje spokoju :) Ile ty kolego masz tych garnków już? Pozdrawiam i życzę sukcesywnego powiększania kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 kiedyś wspominał o około 725 + jakieś 50 nowych od tego czasu :DPod 800 sie zbliża dużymi krokami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Luty 2009 Autor Share Napisano 25 Luty 2009 powiem Ci że na koncie nie za dużo a na hełmy idzie dużo niestety-czasami trzeba sie dobrze nakombinować żeby budżet dopiąć-ale mając zaprzyjaźnionych dostawców można liczyć na pewne promocje upusty itp więc daje sie jakoś radę:)co do ilości-hm....no coś po 800 ale dokładnie nie zliczę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Luty 2009 Autor Share Napisano 25 Luty 2009 kolejny wzór orzełka na wz.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Luty 2009 Autor Share Napisano 25 Luty 2009 biały potworek rodem z PRLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Luty 2009 Autor Share Napisano 25 Luty 2009 Piotrek przypominaj adres-kalka dla Ciebie już czeka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Luty 2009 Autor Share Napisano 25 Luty 2009 kask motocyklowy typ 2-wersja 1 z otworkami z boku,małymi nitami i zamiast pilotki tylko paseczkiem podpinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.