Skocz do zawartości

Powiat Końskie nalot CBŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
CBŚ we wsi Jacentów - pomiędzy Radoszycami a Rudą Maleniecką rozbroiło całkiem pokaźny arsenał ok 100 szt. broni palnej długiej, 20 parę szt. broni palnej krótkiej, cały zestaw części ponad 8 tys. szt amunicji wyczyszczonej i jeszcze w kąpieli, ok 200 szt. pocisków różnej maści, 2 pancerfausty poza tym trotyl, amonit, proch strzelniczy. Kolega nasz wpadł poprzez allegro kupił podstawione przez CBŚ przedmioty. Tak, że jeszcze raz zastanówcie się przed zakupami na allegro.
Napisano
Ja też goscia nie żałuję tylko jest jedno pytanie czy to TY kolego z forum, ze zlotu, kumplu z miasta który skaczesz ze mną na wypady do lasu nie masz w domu arsenału. I wtedy gdy w gazecie o TOBIE piszą myślisz - no przecież taki spoko ziomal, kopał monety, miał kolekcję łusek(oczywiście spłonki zbite), zaczynasz myślec z kim ja się zadaje i czy do mnie tez zastukają jutro z rana bo kolega powiedział ze ze mną chodził po lasach i polach.
Tak czy siak koledzy uważajcie z kim i o czym mówicie no i oczywiście kopmpy wspaniałe fanciory. Pozdrawiam.
Napisano
brawo CBS ,mój znajomy stary gangster,powiedział że dobrze że łapią ,mają zajęcie pojechać,zatrzymać opisać ze 2 dni im to zajmie a potem 2 miechy luzu,można po takich akcjach łupać.pozdrawiam i zyczę powodzenia w akcji,stg.
Napisano
a tak to powinni znowelizować ust.o broni i amunicji i podnieść karę od 15-25 lat.a za złamanie 7 przykazania bożego to witkę powinno się obcinać,nie mogli by na witkach pisać,za kratkami ,skończyło by się grypsowanie.chyba by gady ich wyręczali.pozdrawiam,HWD...
Napisano
Może to takie moje zboczenie,ale żal mi jest każdego nielegalnego posiadacza broni,który wpada w ręce policji lub innych służb.I nie ma dla mnie znaczenia czy broń jest sprawna czy nie.Zresztą dla policji też nie ma to znaczenia bo czy ktoś ma broń sprawną czy też nie jest traktowany tak samo.Znaczy się bandyta.
Napisano
Powiem tak.Moja filozofia to trzymać się od broni palnej i nawet pneumatycznej najdalej jak tylko można.Wolność jest mi bliższa niż jakieś kawały złomu.Natomiast nigdy nie mam zamiaru potępiać takich pasjonatów.Dla mnie ten człowiek jest pasjonatem.Miłośnikiem broni palnej.
Czy stanowił jakieś zagrożenie?Nie mi to osądzać.
Napisano
no wlasnie ,powstrzymajmy sie z potepieniem. Tymbardziej ze to sad go osadzi a nie my. Nie wbijajmy mu noza w plecy ,powstzrymajcie sie od jadowitych komentarzy. Za mniejsze bzdury mozna miec wjazd na chate...
Napisano
riteks ale ja tez rozumiem pasje zbierania broni i mam szacunek dla takich osób ale co robil tam trotyl, proch amonit?
Napisano
pik nie polemizujemy teraz tym za co mozna miec wjazd na chate, bo jak piszesz słusznie za głupoty tez, jak ostatni przyklad drewnianych kolb kupionych na alledrogo pare lat temu ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie