festunguben Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Znalazłem na WWW fotki ebonitowej miny przeciw pancernej. Niemiecka? Jakieś info na temat?
festunguben Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Kolega twierdzi, że bez zapalników jest bezpieczna i można ją jakoś otworzyć???
piotr777 Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 jak kolega będzie to otwierał to stań dalej jakieś 50 m pozdro...
Vorax Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Trzeba miec stalowe nerwy zeby to wogole brac ze soba
festunguben Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Smutne jest samo pisanie o smutnych panach" i 6 rano, rzygać się chce jak czytam takie posty, albo komentarze do zdjęć nie zbitych spłonek w łuskach ... Foty znalazłem w necie i koleszka się kłócił ze mną na temat otwierania tego gówna! Nie zbieram takiego syfu, ręce nie odrastają, zresztą nie było by czego zbierać... chciałem się czegoś na temat dowiedzieć, ale nie bo po co...
Vorax Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Poza tym widac ze fant wykopany na dniach i to w Polsce ,charakterystyczna saperka,po co to mydlenie oczu.
coriolan Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Jest ośmiu moderatorów tego forum - wyciąć temat jak najszybciej..
festunguben Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Człowieku, gosciu poprostu twierdził, że można takie cudeńka otwierać, bo z zrobiona z tworzywa itp. Kończę temat.
martian. Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Koleżko po co to w ogóle wykopane, po co to w ogóle zamieszczone, po co cie to w ogóle ciekawi, po co to nie zgłoszone do saperów czy policji?????????!!!!!!!!!!
acer Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Po prostu komuś szkoda fanta - a nuż na półkę by było -takie fajne ebonitowe, nie zardzewiałeTo jest przedmiot niebezpieczny - temat dla saperów i na samokrytykę
kamien801 Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Witam! Jest to prawdopodobnie kadłub miny MPP - 61. Pozdrawiam kamien801.
senectus Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 podaj strone na ktorej znalazles te fotki, jakas prowokacja czy co?
Pytanie
festunguben
Znalazłem na WWW fotki ebonitowej miny przeciw pancernej. Niemiecka? Jakieś info na temat?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.