lebioda Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 witam posiadaczy Sovereigna GT :)Nasz wspólny sprzęcik znalazł mi już sporo fantów, a nastawiam się głównie na monetki. Chodzę po dość zaśmieconych terenach, mimo tego, że słuch mam nie najgorszy i w większości przypadków poprawnie rozróżniam sygnały zdarza mi się kopać złom" (zdaje sobie sprawę, że jest to nieuniknione). Jakiś już czas zastanawiam się nad wskaźnikiem do naszego maleństwa", wśród moich znajomych nikt go nie ma i trudno mi o obiektywną opinię na ten temat, nie wiem czy sprzęt jest warty zainwestowania 700 zł czy jest to kolejny bezużyteczny gadżet, proszę o komentarz osobę posiadającą taki wskaźnik, z góry dziękuję ;)
Dani Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Zima trochę odpuściła , wczorajsze skromne znajdki .
Dani Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Stan nawet nawet jak na moniak z pola , super kąsek Argentum :).
Dani Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Guziczek posklejany z kawałków , rozsypał się jak go podniosłem , dobrze że zdążyłem przed pługiem ;).
Prezes14 Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 nooo panowie zmobilizowaliście mnie żeby w teren ruszyć :)) Pozdro dla fanatyków ;]
Dani Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 Koniec sezonu 2009 , Wszystkiego Najlepszego w Nowym!
sovering Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 Witam Argentum Wklej skany tego krzyża Legionu Kondor... chodzi mi o awers i rewers po wyczyszczeniu bo coś mi sie wydaje, ze kopie wysmarowałes błotem. Bardziej ciekawi mnie REWERSPozdr.Sove.
FAGIL Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 http://www.allegro.pl/item873334021_krzyz_legionu_condor_orginal_spanish_crooss.html to ten krzyz sovering
Argentum Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 krzyzyk juz poszedł a jak cos ci sie wydaje to radze odwiedzic lekarza :)
Dani Napisano 5 Luty 2010 Autor Napisano 5 Luty 2010 Bandziorno ;) , z ostatnich dni grudnia rzeczy , pierwsze moje zdjęcie w nowym rozmiarze xD .
sovering Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 ArgentumWidze jesteś handlarzem nie poszukiwaczem ,i nie wysyłaj mnie do lekarza bo ja ci powiem zebyś się nie spóźnił do przedszkola jak widziałem to kupiłeś se ostatnio karabin na allegro na kulki za 12,90 dobrej zabawy:).Ps. Oryginał pisze się przez Y nie przez G Pozdrówkasower.
tomcat3 Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 Witam.Kazdy moze zrobic co chce z tym co znajdzie, wiec nie na miejscu jest kogos wyzywac od handlarzy.Krzyza szkoda bo to bialy kruk napewno kupujacy sie cieszy i to bardzoooooo
Argentum Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 poszukiwacz he he dobre sobie a czego szukasz pwenie jakis pamiatek po swoim dziadku esesmanie a karabin hmm wiesz ma sie dzieci to sie kupuje a nie oglada innych aukcje i marzy a handlarzem nie jestem tylko sprzedawca :))) i dobrze mi z tym przynajmiej nie mam smietnika w domu
Dani Napisano 15 Luty 2010 Autor Napisano 15 Luty 2010 Elektryzujący czasem ten wątek ;p , żeby było na temat trochę medalik pruski , 2 egzemplarz już się trafił .
szrek64 Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Bardzo fajne" fanty wykrywa GT, za tydzień ja też będe mógł z nim chodzić:) Możecie mi doradzić czy przyda mi sie wyświetlacz...? (dodam że na moim dotychczasowym ace 250 był dobrym pomocnikiem;) )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.