Skocz do zawartości

jaki wykrywacz do 750zł

peter l-ca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tak jak w temacie jaki byscie polecili wykrywacz za 750 zł
jaki na drobnice a jaki na militarke zeby bylo do 750 zl za 1 wykrywacz
i prosze was o wypisanie zalet polecanych wykrywaczy :)
z gory dziekuje:)
Napisano
Cześć. Do 750 zł polecałbym:
Na militarkę - tak jak koledzy pisali Hs3/ Rutus Solaris - dobre zasięgi i bardzo proste w obsłudze.
Na drobnicę - Ace 250 - mniej prosty ale kosiarz monet itd. :)
Pozdro
Napisano
Chyba już nie ma nowych Solarisów,
Rutus puscił nowe wykrywki do sprzedaży.
A na używane musisz czekać jak sie pojawią na znanym portalu aukcyjnym. Są dosyć często.
Napisano
No wiesz, koledzy pisali że trzeba się poduczyć obsługiwać kanarka, ja za to jak go pierwszy raz w łapie miałem to nie wiedziałem o co robić :D Byłem przyzwyczajony do Smętka- uruchamiasz i szukasz :)
Napisano
Smętka trzeba dostroić, ustawić mu sygnał progowy, trzeba go zerować na odpowiedniej wysokości... Ace to typowy sprzęt włącz i szukaj". Wciskasz power" i szukasz. Bez strojenia, bez ustawiania czegokolwiek. No może poza czułością i dyskryminacją. Moim skromnym zdaniem nie ma prostszego sprzętu na rynku.
Pozdrawiam
Maniutek
Napisano
nie rozumiem czy ACE250 można szukać tylko drobnicy przecież militarka jest większa i powinien znajść prościej
Napisano
Po pierwsze nie znajść tylko znaleźć, a po drugie militarki lepiej sie szuka w trybie statycznym i z wiekszym zasięgiem. Tu nie chodzi o wielkośc tylko, ale także tryb pracy, poczytaj trochę to zrozumiesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie