jacenty2004 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Zgrozą to jest to ,że wolny człowiek w demokratycznym kraju nie może sobie trzymać 40 sztuk broni w wersalce :) Jak tu teraz w razie czego powstanie zrobić jeśli broń ma tylko wojsko ,policja i służby specjalne... a oni od razu przejdą na służbę do wroga :)
Mark_K Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 oprócz broni w wersalce, pewnie jeszcze słonia w butelce ;)
dario.czolgiem1 Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 Kolego-Mark-K,za poważny jestem,by pisać kłamstwa,gdyż te posty czytają również moi koledzy i znajomi,oni znają tę sprawę,i wiedzą że to czysta prawda.Bywali nie raz u mnie w domu,i widzieli moje zbiory-a dlaczego w wersalce,ano dlatego że akurat wtedy był remont wywietrzników w całym bloku,i postanowiłem schować na ten czas zbiory,by nie raźiły budowlańców w oczy,różnie to może być.Dlatego się znalazły w wersalce na jakiś czas,i tyle.A co do kolegi-KonVonWin,to czy uważasz że jak bym powiercił me zbiory i pospawał to by w twych oczach było wszycho cacy-?.
KonVonWin Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 nie także by nie było! Bo przerabianie samodzielne broni także jest przestępstwem!
Peter Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 Panowie, żadna nowina. W 1997r. u jednego emerytowanego powiatowego komendanta Policji (radomskie), widziałem połowę skrytki AK ujawnionej w latach 80-ych. 2 Thompsony, 2 Colty 1911, Mauser C96, Lahti L-35, i FN-kę HP. Browninga wz. 28 wyrzuciła" żona bo się oberwał ze ściany. Aha .... szable kawaleryjskie wz.21 miał kmiot wyprostowane i przerobione na rożny do komika.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.