Skocz do zawartości

Niszczenie broni jest przestępstwem

zancus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zgrozą to jest to ,że wolny człowiek w demokratycznym kraju nie może sobie trzymać 40 sztuk broni w wersalce :) Jak tu teraz w razie czego powstanie zrobić jeśli broń ma tylko wojsko ,policja i służby specjalne... a oni od razu przejdą na służbę do wroga :)
Napisano
Kolego-Mark-K,za poważny jestem,by pisać kłamstwa,gdyż te posty czytają również moi koledzy i znajomi,oni znają tę sprawę,i wiedzą że to czysta prawda.Bywali nie raz u mnie w domu,i widzieli moje zbiory-a dlaczego w wersalce,ano dlatego że akurat wtedy był remont wywietrzników w całym bloku,i postanowiłem schować na ten czas zbiory,by nie raźiły budowlańców w oczy,różnie to może być.Dlatego się znalazły w wersalce na jakiś czas,i tyle.A co do kolegi-KonVonWin,to czy uważasz że jak bym powiercił me zbiory i pospawał to by w twych oczach było wszycho cacy-?.
Napisano
Panowie, żadna nowina. W 1997r. u jednego emerytowanego powiatowego komendanta Policji (radomskie), widziałem połowę skrytki AK ujawnionej w latach 80-ych. 2 Thompsony, 2 Colty 1911, Mauser C96, Lahti L-35, i FN-kę HP. Browninga wz. 28 wyrzuciła" żona bo się oberwał ze ściany. Aha .... szable kawaleryjskie wz.21 miał kmiot wyprostowane i przerobione na rożny do komika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie