festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Chłopaki z HJ (drużyna piłkarska?). Guben 1939
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Foty z aukcji, niemiec ocenzurował większość swastyk na flagach itp. Fota ze stadionu w Guben
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Guben - Hitler str. Obecnie most graniczny
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Guben - Hitler str.PS.Rażące błędy na niektórych fotach, to wynik przygotowywania ich w pośpiechu dawno temu, na szkolną prezentację :)
festunguben Napisano 5 Luty 2009 Autor Napisano 5 Luty 2009 Dzisiaj mały bonusik, w drodze ze szkoły :)
atb22 Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Musze chyba zapisać się do ciebie do szkoły ;) he he . Gratuluje Pozdrawiam atb22
daro2904 Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Kolego że mieszkam tylko 540km od Gubina szukam w twoich terenach od roku i zawsze jak jade to wychodzą konkkrety pozdro dla Lubuskiego
ensiferum3 Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Kolego Fesunguben dzisiaj będąc kopać trafiłem taki sam medal tylko w gorszym stanie, gratulacje i przy okazji powiedziałeś mi kto to jest ten gościu na tym medalu.
festunguben Napisano 5 Luty 2009 Autor Napisano 5 Luty 2009 Nie, nie biorę, deszczyk wypłukał :)atb22 - zapraszam w moje skromne progi :D Ostatnio wyszedł Ci taki sam, czyściłeś go? Mój teściowa zaczęła czyścić preparatem do złota i srebra, i błyszczy się jak psia torebka :D Znajomek luknął i powiedział, że pozłacany albo posrebrzany???daro2904 - często bywasz na rejonach ? Daj znaki na meila, jak będziesz można by się ustawić ;)ensiferum3 - medal wojskowy ( widziałem foty szpangi z takim w komplecie ) koleszka to WILHELM I z tego co wyczytałem na medalu: WIELKI CESARZ NIEMIECKI " KRÓL PRUS " i rewers NA PAMIĄTKĘ SETNYCH URODZIN WIELKIEGO CESARZA WILHELMA I 1797 - 22 MARCA 1897"Pozdro Panowie! :)
festunguben Napisano 5 Luty 2009 Autor Napisano 5 Luty 2009 *** Moja teściowa miało być :) Nie, że ja z jakiejś nowoczesnej rodziny, jeb**** mi się ;)
atb22 Napisano 6 Luty 2009 Napisano 6 Luty 2009 Nie omieszkam nie skorzystać z zaproszenia ;) . Swój tylko przetarłem lubię jak przedmiot ma patynkę, a co do tych środków to osobiście nie czyśćże nimi nic, nawet mocno zabrudzonych sreberek, uważaj na to bo różnie „metale” reagują. Patynka nadaje urok fancikowi w końcu to wykopki a nie strychówce ;). Pozdrawiam atb22
szajka Napisano 6 Luty 2009 Napisano 6 Luty 2009 to se chlopaki pogadaliscie ja czulem rzeście lekko ostatnio sie przytulali do siebie kolo busa :) ale widzę ze tu czulosci oficjalnie leca z tym czyszczeniem uwazaj mlody coby nie przesadzic :)
festunguben Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 Ja na ogół też zostawiam patyne, ładnie wygląda, no ale ... :)Szajka nie przekładaj swoich nie spełnionych marzeń na innych :DPozro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.