wawa Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 Szukamy kopaczy z okolic wschowypoz. rafson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Bywam pod Wschową z wykrywką a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Obecnie mam do Wschowy z 10km. Może priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 W okolicach Wschowy piękne pola są.Panorama z Bykiem" i miastem.Pozdro dla ekipy z Wrocka i P-nia [z przed tygodnia]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Yard, toś ty też tam wtedy był? Pozdrowionka :) Mam nadzieję że chłopaki z Wrocka na pusto nie odjeżdżali :), a jak kiedyś będą się wybierać znów w te strony, może coś większą ekipą wspólnie sklecimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Super jak coś to ja też sie piszę na wspólną wyprawę, dajcie tylko sygnał na priv, lub e-maill. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seneszal Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Algor, chodzisz może z Bounty Hunter ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Widzę że w tamtą niedzielę trochę się nas przewinęło przez Wschowę.Ekipa z Wrocka pewnie monet nakopała i teraz cicho siedzą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Zapomniałem jeszcze dodać że na miejscu pomnika byka stała wieża Bismarcka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 i fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu719 Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Witam i Pozdrawiam ostatnoio poznana grupe z Poznania!! hehehe Przygoda Waszego spotkania to opowiesc z dreszczykiem. Myslelismy ze to raczej gospodarze z okolicznych wsi zorganizowali pospolite ruszenie.. hehe a co do moneciakow to bida z nedza :) ale przygoda super!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Dobre :) Ale boratynek chyba trochę nazbieraliście :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.