gaap Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 Witam,W zimowe dni czas na konserwacje...Trafily sie ktoregos dnia takie oto dwa spoione ze soba SAPki. Polezaly swoje w oliwce (kilka miesiecy) i za nic nie maja ochoty sie od siebie oddzielic. Ma ktos moze pomysl jak (nie mechanicznie) je oddzielic.Bardzo ciekawi mnie stan obu moniakow po stronie zespolenia.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Mozliwe ze podgrzanie coś pomoże. ale nie za mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Szkoda rozdzielać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Tak dokładnie. Ja też bym tego nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaap Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 tez myslalem o pozostawieniu ich takimi jakie sa...choc korci mnie troche miedzy nie zajrzec...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 będą słabe jak rozlepisz.tak masz unikatowy nominał dwa grosze.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.