danieloff Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Napisano 16 Styczeń 2009 Witam, co sądzicie o sygnaturach na tej klamrze? Ja pierwszy raz takie widzę.
HU13ERT Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Co do samej klamry się nie wypowiadam ale jeśli chodzi o te sygnatury to rzeczywiście dziwaczne. Kiedyś zwróciłem uwagę właśnie na ten No." w fantach Rosji carskiej. Np. na blachach jest bicie normalnie czcionką rosyjską a No." już łaciną". Ale nigdy nie widziałem jeszcze żeby gdzieś była taka hybryda Ho". Ktoś chyba się zagalopował ;).Pozdrawiam.Hubert
kopijnik2 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 miał to być licznyj znak"...stan zachowania - dziwaczny...
danieloff Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Napisano 16 Styczeń 2009 Witam, co sądzicie o sygnaturach na tej klamrze? Ja pierwszy raz takie widzę.
huk 100 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 dla mnie cała jakaś jest dziwna niby oryginał wytarty ale postarzony z tyłu -ja bym sobie ją darował - albo ktoś oryginał chciał podbić w cenę i strzelił coś w rodzaju cech a następnie musiał postarzeć od nowa tył aby zatuszować tę jego nieudolną robotę -:):) -pozdro
huk 100 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 jak chcesz to poroś od gościa dodatkowe fotki lutów porzeczki do klamry -http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=530892737
danieloff Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Napisano 16 Styczeń 2009 Nie chcę jej kupić, mi osobiście się nie podoba, zwłaszcza te dziwne sygnatury - np. skrót od omier" - Ho, jakby kalka z angielskiego??? Przód jakby szlifowany polerką, tył chyba kwasem postarzany, ale w rękach nie miałem, wiec nie wypowiadam się jednoznacznie w kwestii tej klamerki.
Pytanie
danieloff
Witam, co sądzicie o sygnaturach na tej klamrze? Ja pierwszy raz takie widzę.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.