Skocz do zawartości

sreberko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o identyfikację.

Przypuszczam że to TROJAK ZYG III WAZA
Tylko który rok i jaka to mennica ?
Patrzyłem na Alledrogo ale nie znalazłem identycznej, czy istnieje jakaś strona gdzie te monety są skatalogowane ?
A może są dostępne jakieś katalogi w formie książkowej?

Napisano
Dziękuję wszystkim za pomoc.

PS. znalazłem KATALOG MONET POLSKICH 1587 - 1632 ale cena prawie 200zł !!! z innych lat te katalogi są zanacznie tańsze, czemu taka różnica w cenie?
Napisano
realna cene jak juz chcesz na siłe wiedziec poda Ci allegro a nie katalog, tymi cenami sie raczej nie sugeruj.

PS
Nikt tu nie lubi rozmawiać o kasie za fanty, bo idea tego forum jest troche inna

pozdrawiam
Napisano
Należy zauważyć że kolega słoneczny miał na myśli wartość katalogu jako książkę a nie wartość katalogową owej monety...

Owszem pytał wcześniej o różnice w wartości ale o sama wartość nie pytał.

Sam często pytałem o wartość przedmiotom ale zrozumiałem że to nie jest ideą tego forum:) I więcej tego nie będę robił. Nauczyłem sobie sam szukać i odpowiadać na pytanie choć czasem korzystam z waszej pomocy i dużo większego doświadczenia niż moje :)

Ale w tym wypadku trzeba się wstawić za kolegą, bo wydaje mi się że trochę go źle zrozumieliście.

Pozdrawiam,
Domini.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie