Huckelbery Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 cześć, chciałbym abyście pomogli mi zamieszczając w tym wątku zdjęcia swoich bagnetów AK-47(potrzebne do porównania, z repliką) prosze admina aby znowu ODRAZU nie usunął wątku(wiem, że istnieje wyszukiwarka, ale chciałbym zebrać to tutaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Wystarczy poszukać http://bagnety.pl/modele-bagnetow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 dzięki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 niestety dokładnie nie ma tam czego szukam, ale stronka się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 http://allegro.pl/item514808186_super_noz_bagnet_ak_47_cccp_metal_pochwa.html CO MYŚLICIE O TYM??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Ten syf z linku to nie jest żadna replika. Szkoda patrzeć, oczy bolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 A na stronie bagnety.pl są akurat wszystkie ( a przynajmniej na to ogromna większość) modeli bagnetów do ak47 i to strona o bagnetach a nie syfie z allegro. Nie myl tych pojęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 kolego Huckelbery to co pokazałeś a alledrogo to jednym słowem kicz, to co łączy ten bagnet z AK-47 to tylko nazwa ;)Jutro jak będą miał czas mogę zrobic fotki moich bagnecików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 oki, dzięki za info.Fajnie na alledrogo one wyglądają każdy inny :) nawet znalazłem wśród nich swój scyzoryk od ruskich z bazaru różniący się napisem zamiast ''stainles'' ''to AK-47'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Ja w wojsku byłem ale do Ak 47 na pewno nam takich bagnetów nie dawali heeehhe... może Ci się to przydać ale do dziabania podpałki pod ognisko choć też nie wiem czy nie pękło by to przy jakiejś większej szczapce drzewa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 http://allegro.pl/item517589322_bagnet_do_ak_47.htmltaki miałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Oryginał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Kolego Bandzior jeśli moge spytać do czego w tym bagnecie slużyl ten prostokatny otwór w ostrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Łączysz z pochwą i masz nożyce do drutu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 To zwykłe chiński g...O !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Huckelbery - Tego gówna z linku z allegro nawet do Ak nie zaczepisz. To chińska wariacja na temat bagnetu sprzedawana po paręset dolarów za kontener. To gówno wygląda tak, że średnio rozgarnięty tokarz w garażu wytoczył by lepszy. Nie masz co się sugerować sygnaturą". Jeśli w gówno nawbijam zapałek to jeżem to nie będzie, nawet jeśli wyryje na tym napisJEŻ". Zamiast takiego syfu kup sobie lepiej książkę Królikiewicza o bagnetach. W księgarni ostatnio za 40 zł widziałem. Chyba, że potrzebujesz nożyk do ścinania bazi na wielkanoc...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 wiem ja nie mam zamiaru tego kupić tylko się z tego pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 Graundez 18 mam nadzieje, że zamieścisz te fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Jak wróce z pracy to też wstawie fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ejo byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Polski 6H4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Polski 6H3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Niemiecki (NRD) Seitengewehr KM form 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Polski wz. Ak 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Niemcy (NRD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.