Hermanos Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 popatrzylem na wyniki tej sondy ze strony gł. i 380 osób zakopuje swoje znaleziska- drodzy koledzy - odbieracie Mateczce Ziemi jej skarby więc w zamian możeczie ją troche oczyścić, co nie?herman Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAT_MIH Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Tak i zanieśc na policje ? Czy zgłosić zeby Ci przeszukali chatę, czy aby wszystko oddałeś ? Sam sobie czyść mateczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr777 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 to po co kopać skoro zakopujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAT_MIH Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Chyba chodzi o zakopywanie znalezisk, czyli też niewybuchów i niewypałow co ?? Ja nie mam tego problemu, bo mnie interesuje kolor, ale jak ktoś zbiera złom" i chodzi po pobojowiskach to przecież nie weźmie tego do domu. No chyba, ze jest młody i głupi :/ Jest tam napisane, ze można zaznaczyć kilka odpowiedzi równocześnie, trzeba czytać ze zrozumieniem. Zatem częśc znalezisk można kolekcjonować, częśc oddać do muzeum, a częśc zakopać spowrotem, bo skoro tam lezy to może jeszcze poleżeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr777 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 zgadzam się z tobą bo mnie też interesuje tylko kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Ta sonda wisi już kupę czasu i czasami ktoś dla żartu zaznaczy jakąś odpowiedz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandzior26 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terenowiec69 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Coś mi ten tekst przypomina? hehe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandzior26 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Kazmirz Wicia wierzchem jedzie, nie możet być na kocie?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal16 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Hitboy64 ma rację ta sonda jest już długi czas ( od pierwszego mojego zalogowania ) mogło by być coś nowego :) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermanos Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Ale kapsel czy folia to tez znalezisko co nieI tego nie zakopujcie.Herman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.