Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 Witam, od czego może być skrzynka z napisem VEILING CAMP i na dole strzałką i koło niej napis front Front. Niestety oryginalnych zdjęć nie będzie. Ta skrzynka wygląda jak stare popularne na jabłka, czy inne warzywa. Pozdrawiam
MK Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Absolutnie nie ma to nic wspólnego z niemieckimi rzeczami, samo Front wskazuje gdzie jest PRZÓD skrzynki, Camp oznacza obóz a Veiling - zasłonę, zasłonięcie, zaciemnienie... Połączenie obu tych słów może oznaczać coś konkretnego, niestety więcej tu nie pomogę.
XaXers Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 próbowałem tłumaczyć na angielski i niemiecki wyszło to samo
Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 Wielkie dzięki MK, właśnie nigdzie nie mogłem znaleźć co to znaczy Veiling. Pozdrawiam
Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 Witam, od czego może być skrzynka z napisem VEILING CAMP i na dole strzałką i koło niej napis front Front. Niestety oryginalnych zdjęć nie będzie. Ta skrzynka wygląda jak stare popularne na jabłka, czy inne warzywa. Pozdrawiam
Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 XaXers a masz jakieś info o tym, dlaczego miało by być tłumaczone na angielski? Pozdrawiam
Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 Tez obstawiam ,że brytyjskie, ale czy wojenne? Pozdrawiam
Kuba_70 Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 XaXers- Veil to woalka, zaslona natomiast vailing to zaciemniajaca/y, zaslaniajaca/y. Natomiast camp to oboz.Front to po polsku przód.Lorus jestes pewien, ze tam jest napisane camp? Bo moze to byc rowniez skrot od campaign- kampania.pozdrawiam
Lorus Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 A może Vailing to nazwa własna, na pierwszy raz to mi się z Azją skojarzyło, Wietnam (?) ale google nic nie mówią. Pozdrawiam
Kuba_70 Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Moze to byc nazwa wlasna, niestety tez nie udalo mi sie niczego znalezc.pozdrawiam
Pytanie
Lorus
Witam, od czego może być skrzynka z napisem VEILING CAMP i na dole strzałką i koło niej napis front Front. Niestety oryginalnych zdjęć nie będzie. Ta skrzynka wygląda jak stare popularne na jabłka, czy inne warzywa. Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.