owieczka Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 jeszcze te 3 jak byście dali rade to bede wdzieczny.
owieczka Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 I na koniec jak to wyczyścić żeby cokolwiek odczytać-najprostszy zposób.Dzieki z góry i pozdrawiam.
Prezes14 Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Te pierwsze 3 to carskie mosiny, pierwszy bity w tule w 1913 roku.pozostałych nie wiem,sam takie wystawiłem w ID nikt nie odpowiedział. Na łuski jeśli mocno zgnite, spróbuj octem lub zwykłym odrdzewiaczem (oczywiście zamocz same denka)albo po prostu zeskrob tą rdzę z niej.pozdro
Trooper85 Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Łuska po lewej na ostatnim zdjęciu to 8x50R LebelPorady na temat czyszczenia znajdziesz w dziale konserwacja"Zdrów!
MK Napisano 2 Styczeń 2009 Napisano 2 Styczeń 2009 Austro-węgierski Mannlicher 8x50R wyprodukowany w fabryce Georga Rotha we Wiedniu w styczniu 1909 roku:http://luski.poszukiwania.pl/index.php?action=luski&top=austro&pokaz=austweg4
MK Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Regulamin forum:Nie zapychamy Forum wypowiedziami typu Masz rację" - jeśli chcemy poprzeć czyjąś wypowiedź, staramy się ją rozwinąć, zaprezentować własne argumenty.to co miałem napisać że spłonka nie zbita?? - Nic nie pisać :)Dokładniej to potwierdziłem twoją wypowiedz - rozwinąłeś i zaprezentowałeś własne argumenty :)zdrów
Pytanie
owieczka
???
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.