Skocz do zawartości

wyprawa(tylko dla kozakow)

Rekomendowane odpowiedzi

sposrod was wybiore 4 silnych, zdrowych,bez nalogow,rozgarnietych,szybkich, uczestnikow mojej wyprawy:)

bedzie to wyprawa sladami bialych kurierow ktorzy w okresie II w.s.nosili meldunki z lwowa na wegry:)
mam mapke gdzie byly na tej trasie w lasach i gorach meliny" kurierow,na kazdej miejscowce gdzie kurierzy odpoczywali byl bogato zaopatrzony skladzik broni dokumentow i innych ciekawych rzeczy:)
waruneki sa proste:
2 tygodnie w terenie,
podzial fantow nalezy do mnie,
kase ze sprzedazy dokumentow, pamietnikow,rzeczy osobistych,
ja rozdzielam wedlug uznania:)
zglaszac tutaj swoje kandydatury,pisac w czym jestescie dobrzy i co musielibyscie podciagnac aby wziasc udzial w mojej wspanialej wyprawie,
zadnych bab,szczeniakow,moli komputerowych itd,tylko kozaki,

wyprawa bedzie niebezpieczna ale kto wroci to na samych opowiesciach moze zbic fortune,(mozna tez ksiazke napisac o tej wyprawie, jak i tez mozna zrobic krotki film dla TVN czy TVP2)

ps.prosze moderatorow aby nie przenosili tego tematu do dzialu owarzyskie" czy tez poznajmy sie" bo tam pies z kulawa noga nie zaglada:)
pozdrawiam i zachecam do wspolpracy.

cos tam im odpalisz"!!! jestem bardzo uczciwy i zyski dziele po rowno(w zaleznosci od wkladu) mozesz zapytac chlopakow z forum co juz na niejednej wyprawie ze mna byli,
widac ze zazdrosc cie zrzera bo jestes grubaskiem i nawet do szkoly ci ciezko isc a co dopiero tyle kilosow z plecakiem w terenie walnac:)
jakbys schudl ze 20 kg to moze i bym cie zabral ale do wiosny nie dasz rady tyle sadla zrzucic wiec pa:)
jeden odpada:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie