diesellss Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 sposrod was wybiore 4 silnych, zdrowych,bez nalogow,rozgarnietych,szybkich, uczestnikow mojej wyprawy:)bedzie to wyprawa sladami bialych kurierow ktorzy w okresie II w.s.nosili meldunki z lwowa na wegry:)mam mapke gdzie byly na tej trasie w lasach i gorach meliny" kurierow,na kazdej miejscowce gdzie kurierzy odpoczywali byl bogato zaopatrzony skladzik broni dokumentow i innych ciekawych rzeczy:)waruneki sa proste: 2 tygodnie w terenie,podzial fantow nalezy do mnie, kase ze sprzedazy dokumentow, pamietnikow,rzeczy osobistych, ja rozdzielam wedlug uznania:)zglaszac tutaj swoje kandydatury,pisac w czym jestescie dobrzy i co musielibyscie podciagnac aby wziasc udzial w mojej wspanialej wyprawie,zadnych bab,szczeniakow,moli komputerowych itd,tylko kozaki,wyprawa bedzie niebezpieczna ale kto wroci to na samych opowiesciach moze zbic fortune,(mozna tez ksiazke napisac o tej wyprawie, jak i tez mozna zrobic krotki film dla TVN czy TVP2)ps.prosze moderatorow aby nie przenosili tego tematu do dzialu owarzyskie" czy tez poznajmy sie" bo tam pies z kulawa noga nie zaglada:)pozdrawiam i zachecam do wspolpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 lepiej by chyba pasował tytuł: wyprawa (tylko dla frajerów)"Szukasz czterech ludzi których przegonisz po dziurach, a w razie trafienia czegokolwiek może łaskawie coś tam im odpalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 diesellss brzmi jak bagnetss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Pierdol się baranie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 bagnet o tobie można napisać ksiażke pt ajwiększy trol,neodzicko internetu " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesellss Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 cos tam im odpalisz"!!! jestem bardzo uczciwy i zyski dziele po rowno(w zaleznosci od wkladu) mozesz zapytac chlopakow z forum co juz na niejednej wyprawie ze mna byli,widac ze zazdrosc cie zrzera bo jestes grubaskiem i nawet do szkoly ci ciezko isc a co dopiero tyle kilosow z plecakiem w terenie walnac:)jakbys schudl ze 20 kg to moze i bym cie zabral ale do wiosny nie dasz rady tyle sadla zrzucic wiec pa:)jeden odpada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.