Skocz do zawartości

Zdjęcia najpiękniejsze !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Tytuł tego wątku nijak ma się do zawartości...Prawie wszystkie fotki są po prostu przeciętne...opanujcie się, nie każda fotka zwierzaka w lesie lub na łące czy słońca o świcie jest taka super i warta pokazania...

stock84 ,,,daj spokój... na razie śnieg leży nie da sie z fajerką polatać ,a tu jest miejsce żeby każdy mógł sobie potęsknić do wiosny ,przyjdzie czas to na forum frekwencja będzie mniejsza

NEPTUNAK specjalnie przejrzałeś wszystkie zdjęcia a i tak moje jedno przeoczyłeś, więc specjalnie przejrzyj raz jeszcze.Nie chodzi mi o krytykę.Nie wklejajmy po kolei 23 zdjęć, które zrobiliśmy w plenerze a wybierzmy ze wszystkich folderów jakie mamy jedno, dwa lub trzy takie, z których jesteśmy wyjątkowo dumni...rozumiesz?

Kolego Stock84 faktycznie przeoczyłem Twoje zdjęcie, za co przepraszam. Po za tym nie zauważyłem jakiegoś regulaminu wklejania tych zdjęć w tym temacie. Wkleiłem 21 zdjęć które uważam za ciekawe. Narzucanie wiec innym co maja robić jest troszkę nie na miejscu, a tak każdy może się zaprezentować z tego co mu się podoba i co uważa za ciekawe. Więc jeśli większość na forum uważa ze wklejamy tylko do trzech zdjęć, więc napiszmy zasady jakie powinny obowiązywać w tym temacie.
I tak po za tym ja wszystko rozumiem, nie rozumiem tylko Twojej nagonki z tego powodu choć nie ma tu dokładnych zasad wklejania zdjęć do tego tematu, wiec jedynie co możesz mi zarzucić to w regulaminie forum o ile się nie mylę jest napisane, ze powinno się założyć galerie. A i z tym się mogę mylić bo przyznam się bez bicia nie znam dobrze regulaminu w tej kwestii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie