Tomek22 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Napisano 27 Grudzień 2008 JAK MOŻNA WYLOGOWAĆ SWOJE KONTO W ODKRYWCY NA STAŁE ??? PYTAM WAS BO ADMIN NIE WYLOGOWAŁ MNIE NAWET JAK POPROSIŁEM O TO W MEJLU
michal123456789 Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 chodzi Ci o całkowite usuniecie konta?
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 1/ Pisałeś do Bociana?2/ Pamiętasz, że są Święta?Pozdrawiam
Lorus Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Kąta, nie da rady usunąć zero też jest kątem. Chyba że o konto Ci chodzi ,chyba nie da się usunąć:)
suchy84 Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 A twoje dane beda już do końca przetwarzane w celach marketingowych:-)
don koyotte Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Wejdź do działu Ogłoszenia" -> Kupie/sprzedam" i tam możesz opchnąć niechciane konto za kilka zyla. Na sylwka jak znalazł;)
Kasjan2000 Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Nie ma takiej możliwości. Twoje dane będa figurować tu do końca twoich dni a nawet dłużej. Niestety ale nie zatrzesz po sobie śladów - chyba szykuje sie wizyta bardzo smutnych Panów.
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Panowie- poświąteczne pytanie. Jak Wasze wpisy mają się do pytania, które zadał Tomek22?Dajcie już pokój.
Bocian Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Można usunąć fizycznie konto tylko nie posiadające historii czyli np. wypowiedzi na forum.Jak mam niby to zrobić inaczej? Wyparować" wypowiedzi po których wiele wątków straci całkiem sens? Wyłuskiwać każdy post i zastanawiać się jak to zrobić żeby nie zostać oskarżonym o cenzurę?Mogę usunąć wątek, post, ale nie całe konto. Wystarczy się nie logować. W bardzo mocnej ostateczności można zmienić nicka ale to już trzeba spełnić jakieś 24 warunki + podanie na piśmie co i tak nie zabezpieczy np. przed smutnymi Panami bo wszystko co każdy robi w necie pozostawia kilwater jak Batory.Chociaż w sumie mogę dać bana za np. pisanie wersalikami :)Jeżeli nie odpowiedziałem na jakiś email to może być parę powodów chociażby prozaiczny taki że korespondencja trafia do kosza od razu jako spam z automatu na serwerze. Np. każdy e-mail niejakiego Woytasa zawsze muszę szukać w spamie obojętnie z jakiego konta czegoś nie wyśle :) Drugi powód to to że mam pracę i obowiązki a forum Odkrywcy jest tylko hobby po godzinach (Chętnie oddam całą administrację jakiemuś szaleńcowi)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.