martini Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Witam.W weekend w okolicach Sobieszewa znalazłem coś takiego. Co to może być? Średnica to około 12-15cm a grubość ok 3-4cm. U góry ma coś, co przypomina koło (a raczej jego część) zębate lub jakąś zakrętkę. Ktoś ma pomysł co to takiego?
boryszielinski Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 znalazłem coś takiego samego na niemieckim drugowojennym wysypisku śmieci...
martini Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Też właśnie myślałem że to jakaś mała mina. Dno łuski na pewno nie, nie ma spłonki i wygląda inaczej.
martini Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 W sumie mogłem to zabrać, ale nie wiedziałem co to to zrobiłem tylko zdjęcie:/ Myślałem że może to być coś niebezpiecznego.
Pytanie
martini
Witam.
W weekend w okolicach Sobieszewa znalazłem coś takiego. Co to może być? Średnica to około 12-15cm a grubość ok 3-4cm. U góry ma coś, co przypomina koło (a raczej jego część) zębate lub jakąś zakrętkę. Ktoś ma pomysł co to takiego?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.