pepe Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2008 http://www.polskatimes.pl/gazetawroclawska/stronaglowna/72447,naukowcy-beda-legalnie-pracowac-w-podziemiu,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2008 najbardziej podoba mi sie stwierdzenie .. Ponadto powołamy zespół, który spróbuje wyjaśnić tajemnicę sztolni - tłumaczy Jerzy Tutaj, prezes spółki Zamek Książ. - Będzie to grupa ekspertów, wyposażonych w nowoczesne urządzenia badawcze.." - ble,ble....i skończy sie na łazenie po tunelach z latarka i młotkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Wbrew pozorom nie jest to takie proste aby rozpocząć jakiekolwiek badania. Nad obiektami takimi jak ten czuwa nie jeden, a cały gang konserwatorów" :) Więc wiele wody upłynie jeszcze w Wiśle nim stukną gdziekolwiek młoteczkiem... zresztą co nam po tym, jak i tak będzie zakaz wstępu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marduk200 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 będą mieli problem, bo Niemcy z tego co wiem to tą samą techniką co robili tunele w ten sam sposób zabetonowali przejścia, taka samą grubość ścian itp. czasami jeszcze za takim zamkniętym przejściem była robiona warstwa ziemna mogę sie mylić w razie czego proszę o sprostowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Zakaz wstępu do podziemi należących do PAN jest czysto teoretyczny. Wystarczy porozmawiać z pracującymi tam sympatycznymi ludźmi i już jesteśmy w środku. Gdzieś już na tym forum wrzucałem fotki stamtąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.