lain Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Arek o czym ty myślisz o 2:30 :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 lain...pije wino, jem ser, opalam sie troche ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Mnie powiadamiacz gg oderwał od filmu:D Ide lulu jutro sniegowe wykopki.Dobrej nocy.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 zazdroszcze...ja dopiero w sobote w teren..:) Pozdrawiam i życze udanych trafień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mondayyy Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 ArekBMW gdzie znajdę informację potwierdzającą to że forum powinno skupiać tylko pasjonatów wojskowości? ta teoria wynika z jakiegoś zapisu w regulaminie czy jest wynikiem forumowej tradycji? pytam z ciekawości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 nie zapominajmy o kolegach pasjonatach monet :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Lain skończcie mu zaśmiecać wątek najpierw go krytykujecie za znaleziska teraz zaśmiecacie (sam to zrobiłem teraz zresztą sory bartas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 i tym optymistycznym akcentem KOP-a konczymy opowiesci z mchu i paprociNastepne dotycza wylacznie kolekcji prezentowanej w tym watku - inaczej beda medale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Sorry wykasujcie Panie" mój wpis jak uznacie za bezpodstawny ale ten cały watek to wypisz wymaluj wypociny Bagneta. Widzicie podobieństwa bagnetss - bartass.Stary poczciwy bagnet ... znów zakpił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 K.O.P. czy już zapomniałeś jak ty zaśmiecałeś wątek i szydziłeś ze znalezisk Kopijnika nie pisze jakich wyrażeń użyłeś wobec niego - za co w efekcie też dostałeś ten medal który tak dumnie u ciebie wisi na piersi :) - jak to swój swojego szuka - ty jesteś ten co pierwszy rzuca kamieniem ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/moto_wett_049.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 zapomniałem dodać że to moje monety :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 kolega bartass jest godnym podziwu bardzo cierpliwym człowiekiem :) gdyby mi tak ktoś bruzdził na moim watku to bym miał już czerwona kartkę za słownictwo ale smieciarzom by w piety poszło :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kado15 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Dawno tu nikt nie zaglądał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 ze specjalna dedykacja dla tych paru krzykaczy i miłośników militariów :]ArekBMW za****ta łuska co???? :PPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 10:26 28-02-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 O ziomal..jesteś kosmiczny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 bartass11 - normalnie narobiłem w gacie z wrażenia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 a za za...... to już powinieneś dostać medal :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Bartas11 dzięki za pamiec i dedykacje... ps. szokujaca dniówka...chyba ze 3cm kabla do słuchawek Ci sie zwróciło...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Za każdym razem kiedy spoglądam na ten wątek, to rażą mnie podteksty i świadome czepianie się co do kolegi o to co wystawia w owym wątku. Część osób uważa się za lepszych bo ma na koncie dużo zajebistych trafień, a druga część postępuje podobnie chociaż na półce stoją trzy łuski na krzyż i powiewa kawałek szmaty z pagonu... Jedni w swoim życiu przetrzepali nie jedna transzeję, strych itp. A inni wolą pośmigać po plaży w poszukiwaniu PLN'ów. Zaraz pewnie rozpęta się dym, ale tak to wygląda. Chłopaku pie***l krytykę, to są Twoje odkrycia. Za kilkanaście lat będą się jarać takimi rzeczami, bo wtedy to będzie rzadkością. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 swietne trafienia, gdzie kopiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 no tak festunguben za kilkanaście lat współczesne plny będą tak zajebiste jak prl-ki terazpozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 adek_wawa - spokojnie w Mazowieckim jescze mnie z wykrywaczem nie bylo;)Arseon - w 2012 w Polsce ma wejsc Euro - wiec juz zostalo pare lat na gubienie obecnych monetszczerze mowiac wole PRL niz np obecna 20 gr...bo moze takiego rocznika nie bede mial w swoim klaserze a jeszcze kilkanascie luk zostaloladna pogoda , swieci slonce pora sie ubierac i jechac nad jezioropozdrawiam i zycze dzis owocnych trafien(lusek, monet, karabinow, szabli, bizuteri - tego co kazdy lubi znajdowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kado15 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Dym to jedynie jak ja bym tu za często bywał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.