Skocz do zawartości

moje znaleziska - Bartass11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ArekBMW gdzie znajdę informację potwierdzającą to że forum powinno skupiać tylko pasjonatów wojskowości? ta teoria wynika z jakiegoś zapisu w regulaminie czy jest wynikiem forumowej tradycji? pytam z ciekawości...

Sorry wykasujcie Panie" mój wpis jak uznacie za bezpodstawny ale ten cały watek to wypisz wymaluj wypociny Bagneta. Widzicie podobieństwa bagnetss - bartass.
Stary poczciwy bagnet ... znów zakpił ?

K.O.P. czy już zapomniałeś jak ty zaśmiecałeś wątek i szydziłeś ze znalezisk Kopijnika nie pisze jakich wyrażeń użyłeś wobec niego - za co w efekcie też dostałeś ten medal który tak dumnie u ciebie wisi na piersi :) - jak to swój swojego szuka - ty jesteś ten co pierwszy rzuca kamieniem ? -pozdro

kolega bartass jest godnym podziwu bardzo cierpliwym człowiekiem :) gdyby mi tak ktoś bruzdził na moim watku to bym miał już czerwona kartkę za słownictwo ale smieciarzom by w piety poszło :))

• 2 weeks later...
Za każdym razem kiedy spoglądam na ten wątek, to rażą mnie podteksty i świadome czepianie się co do kolegi o to co wystawia w owym wątku. Część osób uważa się za lepszych bo ma na koncie dużo zajebistych trafień, a druga część postępuje podobnie chociaż na półce stoją trzy łuski na krzyż i powiewa kawałek szmaty z pagonu... Jedni w swoim życiu przetrzepali nie jedna transzeję, strych itp. A inni wolą pośmigać po plaży w poszukiwaniu PLN'ów. Zaraz pewnie rozpęta się dym, ale tak to wygląda. Chłopaku pie***l krytykę, to są Twoje odkrycia. Za kilkanaście lat będą się jarać takimi rzeczami, bo wtedy to będzie rzadkością. Pozdro!

adek_wawa - spokojnie w Mazowieckim jescze mnie z wykrywaczem nie bylo;)

Arseon - w 2012 w Polsce ma wejsc Euro - wiec juz zostalo pare lat na gubienie obecnych monet
szczerze mowiac wole PRL niz np obecna 20 gr...bo moze takiego rocznika nie bede mial w swoim klaserze a jeszcze kilkanascie luk zostalo

ladna pogoda , swieci slonce pora sie ubierac i jechac nad jezioro
pozdrawiam i zycze dzis owocnych trafien(lusek, monet, karabinow, szabli, bizuteri - tego co kazdy lubi znajdowac)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie