Wystawiłem kilka rzeczy , których nie chciało mi się poszukać w naszym forum . Za potępienie takich postów zaliczyłem już 3 kartki od szanownego Pana Woytasa . Myślę że jutro będę miał bana , ale kilka osób przeczyta mojego posta przed czerwoną kartką . 2 kartki są za to , że uraziłem jedną osobę zaliczającą się do elity tego forum . Zobaczymy jak zareaguje ten super tolerancyjny mod . Ps. Nie wiem co to są te rzeczy , które wystawiłem do identyfikacji . Mam nadzieję że kiedyś skończy się cenzura na tym forum i układy koleżeńskie . Pan wojtas w czasie kiedy ja się pierwszy raz logowałem na tym forum to był pewno jeszcze niepełnoletni teraz decyduje czy mi się świeci na żółto ,bo zaszkodzić chciałem jego koledze . Niech żyje kumoterstwo . Tak dalej trzymajcie . Pozdrawiam
Pytanie
grove3
Za potępienie takich postów zaliczyłem już 3 kartki od szanownego Pana Woytasa .
Myślę że jutro będę miał bana , ale kilka osób przeczyta mojego posta przed czerwoną kartką .
2 kartki są za to , że uraziłem jedną osobę zaliczającą się do elity tego forum .
Zobaczymy jak zareaguje ten super tolerancyjny mod .
Ps.
Nie wiem co to są te rzeczy , które wystawiłem do identyfikacji .
Mam nadzieję że kiedyś skończy się cenzura na tym forum i układy koleżeńskie .
Pan wojtas w czasie kiedy ja się pierwszy raz logowałem na tym forum to był pewno jeszcze niepełnoletni teraz decyduje czy mi się świeci na żółto ,bo zaszkodzić chciałem jego koledze .
Niech żyje kumoterstwo .
Tak dalej trzymajcie .
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.