Skocz do zawartości
  • 0

Witam

grove3

Pytanie

Napisano
Wystawiłem kilka rzeczy , których nie chciało mi się poszukać w naszym forum .
Za potępienie takich postów zaliczyłem już 3 kartki od szanownego Pana Woytasa .
Myślę że jutro będę miał bana , ale kilka osób przeczyta mojego posta przed czerwoną kartką .
2 kartki są za to , że uraziłem jedną osobę zaliczającą się do elity tego forum .
Zobaczymy jak zareaguje ten super tolerancyjny mod .
Ps.
Nie wiem co to są te rzeczy , które wystawiłem do identyfikacji .
Mam nadzieję że kiedyś skończy się cenzura na tym forum i układy koleżeńskie .
Pan wojtas w czasie kiedy ja się pierwszy raz logowałem na tym forum to był pewno jeszcze niepełnoletni teraz decyduje czy mi się świeci na żółto ,bo zaszkodzić chciałem jego koledze .
Niech żyje kumoterstwo .
Tak dalej trzymajcie .
Pozdrawiam

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
te trzy kartki powinny już polecieć jak kolega zrobił grandę w identyfikacji, wypisując pod każdym postem rzeczy niestworzone, warto czasem przemilczeć pewne sprawy niż się wypowiadać na ich temat, nikt nie trzyma tu na siłe, tak samo jak nikt nie wygania, kartki są za brak szacunku do regulaminu, proponuję go poczytać, a dopiero później mieć obiekcje do moderatorów..
Skoro tak dawno Kol. logował się na forum, to czemu nie uznaje regulaminu??
p.s. napisałem id w sprawie szrapnelówki, życzę trochę mniej słońca i troche więcej powagi!!
Napisano
Szanowny grove - wkleje Ci cos takiego:

2008-10-24 12:19:47 - moderator: mietekKartka dla mietek (2028): Wypoiwadaj sie prosze na forum kiedy masz cos do powiedzenia.
2008-10-25 13:50:06 - moderator: Hitboy64Kartka dla (2028): Kartka za nazywanie wszystkich debilami". Na przyszłość nie obrażaj nikogo na forum.
2008-11-11 07:15:49 - moderator: pomseeKartka dla (2028): Kartka za używanie słów wulgarnych i ubliżanie innym użytkownikom forum.

Nigdy nie dosteles odemnie kartonika to raz, nie bylem i nie jestem elita tego forum to dwa, co do wieku - pelnoletni jestem juz od jakis prawie 20 lat - to trzy
A cztery - masz sprawe do jakiegos moda - napisz do niego
Nie rob igrzysk na forum - bo dostaniesz kolejny kartonik a w twoim przypadku to bedzie ban

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 00:16 11-12-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie