ddaanniieell Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Myśle że warto to zobaczyc jest w centrum miasta niedaleko głuwnego dworca kolejowego praktycznie nie naruszona do czego służyła niewiem pytałem si ludzi czy wiedza co tu było ale nikt nic niewie moze ktos z was bedzie wiedział
tombspider Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 A wydawało mi się że Przemyśl znam dość dobrze, ale tej wieży nie kojaże :) To chyba jakiś budynek przemysłowy (wieża ciśnień?).
Cronos Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Z głupot wpisałem w google wieża przemyśl" i juz rozwiązane... http://www.wieze.republika.pl/Przemysl_PKP.htm
Rumburak Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Szkoda tylko, że uczestnicy tej krótkiej dyskusji o wieży popełniają tak koszmarne błędy ortograficzne!!! 1. austriacka wieża, a nie austryjacka, 2. głuwnego dworca - to już masakra!!! Chodzi o dworzec GŁÓWNY??? 3. Nie wiem - piszemy osobno 4. Nienaruszona - jednak razem, nie osobno. 5. kojarzę - jednak z" a nie ż". Postarajcie się trochę!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.