habs Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 Sporo fantów między innymihełm strażacki wz.35 dla obrony przeciwlotniczej. producent Ludwików Kielce 1935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 i inne .reszta w innym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 sporo fantów a pokazałeś tylko dwa:hełm i pochwę, pochwal się resztą, noo i sposobem jak znalazłeś, ale za pewne kupione na Kole":)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Co ma oznaczać CENTRUM Warszawy? Zakradłes się nocą do jakiegoś parku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Hehe,zdziwiłbyś(a może nie?)się jakie fanty wychodzą czasem w warszawskich zakamarkach, także tych w Śródmieściu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 nocna robota to moja specjalność ,3/4 parków mam już obcykane.a tak poważnie w centrum jest parę prac budowlanych , wystarczy pochodzić popytać operatorzy ciężkiego sprzętu są bardzo rozmowni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 skoro tak mówisz, no to pokaż jakiego jeszcze dobra mamy w stolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 a tak poza tym strasznie fajna opcja ;) niespodziewałbym się nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Ja jak byłem w wawie u wujka to szukałem o 4 nad ranem w okolicach fortu Bema i fajne moniaki wychodziły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Wystarczy, że spojrzeć na Warszawę jak na zwykłe miasto, w którym zawsze się coś wojennego" działo. Stare domy, kamienice, strychy, piwnice - się szuka się znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 to ja mieszkam 50 metrów od fortów bema a jezdze kopac 60 km od wawy. Jak to mowia , cudze chwalicie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Hej habs!Może na stadionie sie kręciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Hehe, budowa stadionu narodowego jest chyba zbyt dobrze chroniona, żeby się tam kręcić"... Zresztą, gruzy Warszawy na których stał stadion były już dobrze przejrzane dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Myslisz że tak dokładnie przejrzane? Mi się wydaję że tam może być pełno dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Przejrzane były,ale większość rzeczy które teraz ¨rajcują¨ znalazcę na początku lat 50tych atrakcyjna nie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 stadion ,nie jeżeli to wolałbym nad wisłę po praskiej stronie na brzegu w piasku nie jedno można trafić .Z tego co słyszałem to po wojnie wywożono tam gruz z wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 a na stadionie na pewno jeszcze coś by się znalazło ,przecież tam pod trybunami jest gruz ze śródmieścia i śmieci, kto się wtedy zastanawiał czy przebierać ten gruz czy nie.mój ojciec opowiadał o tej budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 w środku było trochę talku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.