adamekk Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 Witam!Prosze zidentyfikowac te znalezisko.Na innych forach piszą,że to narzędzie wiedzmy.Prosze o pomocZnalazłem to w Malborku między gruzami starych budynkówDzięki i pozdro
czabak1 Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Daj już chłopie spokój , wystarczy że na PS-ie był ubaw . A tu są lepsi jajcarze , jak Ci to zidentyfikują to do Nowiaka ze strachu z domu nie wyjdziesz :Dhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=60722
8total4 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 ja myślę że jest to wajcha steru, ciężkiego krążownika Zdenek, należącego do Czechosłowackiej Marynarki Wojennej (Ceskoslovensko Vojenna Armada)zdrów! ;-)
Swiety82 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Phi, widać że się znacie, odkrywcy za pięć dwunasta".Gołym okiem widać, że to jedna z trzech podtrzymek do kamienia filozoficznego. Zresztą powinny być bicia na wewnętrznej części lapis philosophorum filarum".Poszukaj dobrze...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.