HASAG40 Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 witam!dzisiaj wyskoczyla mi taka odznaka ale nie moge nigdzie znalesc na jej temat informacji!prosze o jakies info na jej temat moze jakies stronki w necie?!pozdrawiam
HASAG40 Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 druga strona chyba mocowana na agrafke?srednica ok 3-4cm
ensiferum3 Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 O ile dobrze odczytałem to pisze tam coś o zebraniu partyjnym w Gdyni i chyba z tej okazji ktoś ją dostał.
riteks Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Odznaka z jakiegoś okręgowego zjazdu partii narodowo-socjalistycznej w Gdańsku 10 października 1937roku.
HASAG40 Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 a ma ktos jakies strony z takimi odznakami w necie?bo ja szukalem ale takiej akurat nie znalazlem!moze jakas zadsza odmaiana?
HASAG40 Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 witam!naprawde nikt nic nie wie na temat takiej odznaki?ja wiem ze jest to odznaka zjazdowa nsdap z 1937r w gdansku ale nie moge takiej nigdzie w internecie znalezc tak wiec prosze jeszcze raz o jakies info. czy to zadko spotykana odznaka?pozdrawiam
HASAG40 Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 witam!jeszcze raz prosze moze ktos wie cos na temat tej odznaki?interesuja mnie jakies stronki z ta odznaka z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich.
HASAG40 Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 prosze jakis link z taka odznaka i ewentualnie ile jest warta poniewaz warto wiedziec co sie ma:-)pozdrawiam
Pytanie
HASAG40
witam!dzisiaj wyskoczyla mi taka odznaka ale nie moge nigdzie znalesc na jej temat informacji!prosze o jakies info na jej temat moze jakies stronki w necie?!pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.