konigsberg Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Oo robi sie ciekawie.. może zróbmy dochodzenie będzie ,jak w Klosie z WOLF-em.. hehe.Swoją drogą nie byłbym szczęśliwy ,gdyby ktoś zamieszczał zdjęcia moich fantów,bez mojej wiedzy.. Pozdrawiam,bez woli wczepiania się w nieswoje zatargi..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Hełm z ?niespodzianką? - ciekawe odkrycie. Czy został znaleziony w miejscu bombardowania koniowodnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 witam ! Małe a cieszy....Też znalezione w okolicy. pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 hmmm ale po cholerę wklejac czyjes fanty i jak dla mnie wygladało to caly czas jakby je kapitan kopał :) kurde z drugiej strony jak juz sie sprawa rypła to mi gul mniej skacze :P pozdrawiam i gratuluje fantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dako Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Jaka ulga,że to nie wszystko Kapitana63"-wyrażnie się ożywiło.Ha ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 moj bag,tak jak 99,9 % innych fantow w tym watku/czyli fanty z grudziadza i okolic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 cos wydrapane na zabce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 R 51,skoro razem sie kopie,to razem sie i wykopuje,trafil je, z tego co wiem, O. a ty pewnie gdzies tam z bokufilowales i przyjechales pozniej na miejscowke,zeby sie jej dokladnie przyjrzec,tak jak na nasze miejsca,bo jedynie O. cos tam wiedzial,piate przez dziesiate,a ty przeciez masz duze uszy,i jeszcze sie tym chwalisz,szczerze mowiac wolalbym zamieszczac cudze fotkiniz podkradac innym miejscowki,jak chcesz jeszcze podrazyc temat,to popytam jak to dokladnie bylo,zebys nie czul sie oszukany,przeze mnie;jezeli jestes ta osoba o ktorej mysle,to wszystko by sie zgadzalo;pozdrowieniamarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Masz na myśli Obi- One - Kenobi, albo Old Surehanda? Wchodzi w grę także Olin albo Omar Shariff. Ręce opadają (i nie tylko). Tak na marginesie- czemu piszesz wierszem (co prawda białym)? Na tym forum jest preferowana raczej proza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Tak nawiasem mówiąc Kapitanie - podwinąłeś mi dwie skrzynki na pociski do KWK 40, 75 mm :) leżały w pewnej ziemiance, bo nie miałem jak ich zabrać (a byłem obładowany już 5-cioma). Nie obchodzą mnie już te skrzynki, ale liczy się sam fakt. A po czym poznałem, że to Ty? Ano ostatnio wstawiłeś zdjęcia, na których widniała jedna z nich. Była identyczna, a nie wspomnę już o otworze, który znajdował się obok. Ja i Brat go tak rozkopaliśmy - najpierw leżał tam hełm radziecki, a 30 cm głębiej skrzynka. Ach, kocham prowincjonalne wojenki :)Pozdrawiam i do zobaczenia na eksploracyjnym szlaku :) ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Walwuch po co taki detal. Patrz jak to się robi...Kapitanie63 ta szabelka co to ją pokazałeś na zdjęciu służyła mi do zbierania grzybów, zostawiłem ją pod drzewem, chciałem podnieść koszyk, obracam się i już jej nie ma. Proszę o natychmiastowy zwrot, bo nie mam jak zbierać prawdziwków:)Bez urazy, mam nadzieję wszyscy załapali że to żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Może sie przedstawcie wszyscy,tak co bedzię bez domysłów..;P A najlepiej niech zacznie WOLF" tzn .kapitan..:P ,swoją drogą to przez bieżąca dyskusje,nikt nie skomentował najlepszego z fantów ,jakie się tu pojawiły w ostatnim czasie-patrz pieczęć lakowa Dowództwa pułku artylerii ciężkiej" wielkie gratulacje dla znalazcy!! podejrzewam ,że okolica pieczęci ,też była conajmniej ,równie ciekawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 nikt: jeżeli możesz ,to wrzuć zdjątka ,czegoś więcej po panach z dowództwa".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 dobrze,chyba skończymy dyskusje,bo wydaje się, ze nikt mądrzejszy od niej nie będzie,z ciekawości R51 wyjaśnię ten temat, do końca,żeby mieć czyste sumienie,bo pewnie jest parę rzeczy o których nie wiem,swoja droga szkoda trochę trudu Kapitana,bo niewiele jest osób, które go docenia,a i tak zawsze pojawi się jakiś niedobry i złośliwy zazdrośnik, typu R51,macie okazje, patrzcie i się uczcie,bo pewnie długo nikt taki się tutaj nie pojawi tutaj,bo szkoda będzie jego czasu,pozdrowieniamarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 iedobry i złośliwy zazdrośnik, typu R51"- staram się jak mogę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Nalezy odłozyc wasnie na bok .I ruszac w teren.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 konigsberg - jak to koledzy ze wschodu mówią...mniej szumisz - dalej zajedziesz..;-) pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 Tak nawiasem mówiąc Walwuch ktore z tych skrzynkek Tobie podprowadziłem ,te z prawej czy ta z lewej?Poznajesz ktoras?Bo jak tak to nie zostawiliscie z bratem 2 tlko 14 skrzynek + pare puch i takich innych fantow/to wszsytko jest z jednego zrzutu/ moze wadliwa wykrywka ? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 tu stoja wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 swoja droga szkoda trochę trudu Kapitana,bo niewiele jest osób, które go docenia," tylko przeglądając ten cały wątek jak i wątek Grudziądz, to nie ujrzałem słowa dziękuję od Kapitana63 za wasze gratulacje, ale nie było czego gratulować jak się nie swoje fanty wkleja.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 A tak nawiasem Walwuch moze mnie o rozne rzeczy podejrzewac ale nie podprowadzeniu komus jakiegos fantu ,naprawde mam swoich dosc. Caritas et pax niech zagoszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 ale gratuluje wszystkim, bo jak wiadomo Kapitan63 też swoje wykopał, ale nie potrzebnie cudze wklejać, bo i tak łądne trafieniaPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.